bcf 2010

​​​​Over 200 barn gjestet treffet i år​

Vi reiste til Hunderfossen Torsdag 24. juni med den vissheten om at i år ville det komme mange personer til vårt treff  - Barnas Camping Festival.

Værmeldingen for fredagen var litt så der men Lørdag og Søndag skulle iallefall bli bra.

Arrangementskomiteen var godt forberedt og vi var klare til å ta imot alle som kom. Vi visste at alle tidligere rekorder ville bli slått men det er alltid noen som ikke kommer og det er alltid noen som møter uten å være påmeldt.  Omtrent hele komiteen kom allerede Torsdag og på morgenen fredag var alle klare.

Vognene begynte å tikke inn og i stadig økende antall jo lenger ut på dagen vi kom. Ved åpningen av treffet var det litt over 100 ekvipasjer til stede og antallet barn nærmet seg 200 men alle hadde ikke kommet.  ​

Værmeldingen viste seg å stemme og vi hadde noen regnbyger denne dagen men ved åpningen var det opphold.

Lederen i NCC avd. Gjøvik og omegn ønsket alle velkommen. Han berømmet treff deltagerne for at så mange hadde tatt turen til Hunderfossen og Barnas Camping Festival.

Etter å ha åpnet treffet overlot han Talestolen til Vise President Oddbjørn Olsen som hilste til deltagerne fra Norsk Caravan Club.

Etterpå var det tid for servering av "Verdens Beste Espa Boller" og brus til barna og Kaffe og kaker til de voksne før "Hofsini" entret scenen med sine tryllerier.

Midt under trylleshowet begynte det å regne men etter en kort pause fullførte han sitt show under en markise. 

Det holdt forøvrig opp med å regne og resten av helgen forløp nesten uten en sky på himmelen.

Været ble akkurat passe. Sol fra en nesten skyfri himmel, med en gradestokk på riktig side av 20 grader. Fantastisk!.

Man sier jo at hvis barna har det fint så har de voksne det fint og det var gjennomgangstonen for resten av treffet. Lørdagen i Hunderfossen Familiepark ble en helt TOPP dag for over 400 av treffdeltagerne som var i parken denne dagen.

Klokka 16 startet hesteskokastekonkuransen med kvalifisering lørdag og finale søndag.

Treffbildet ble tatt kl. 19.00 og showet med trollgutten Trom startet klokka 19.15 helt i tråd med programmet. Etter showet ble det sunget noen av Toril Støa Karset sine favorittsanger fra hennes tidligere karriere.

Vi kunne ikke klart oss uten alle de bidrag vi har fått.  Søndagen var det klart for tippetrim og Finale i Hesteskokasting.

I tippetrimmen ble det trukket ut en vinner fra bunken av deltagere og utrekksvinner ble Oliver, 7 År.  I finalen i Hesteskokastekonkurransen ble vinneren Gry Tangen en suveren vinner.

Vi gratulerer.

En slik helg som dette er så altfor fort over og det må vi igjen si om årets utgave av Barnas Camping Festival.

Før premietudelingen ble alle funsjonærene behørig takket for flott innsats. En stor takk også til alle de som hadde 
bakt kaker i forkant av treffet. 

Før avdelingens leder avsluttet treffet tok igjen Oddbjørn Olsen ordet og rettet en stor takk i NCC avd. Gjøvik og omegn for det arbeidet de legger ned for barna i NCC og han var mektig imponert over det arbeidet vi legger ned.

Han minnet om hvor viktig trafikksikkerhet er for NCC og bad alle om å kjøre trygt og sikkert på veien hjem.

Lederen i NCC avd. Gjøvik og omegn Johan P. Bjarnaberg takket alle for ei kjemptrivelig helg og ønsket alle velkommen tilbake i 2011.​


 

Annonser

 

 

Evjua Strandparkhttp://www.evjua.noEvjua Strandpark
Barnas Camping Festivalhttp://www.nocc.no/lokal/gjovik/Sider/BCF-2017.aspxBarnas Camping Festival
Camping Key Europehttp://www.nocc.no/nyheter/Sider/Ny-link-for-bestilling-av-CKE.aspxCamping Key Europe
Hagen Bilhttp://www.hagenbil.noHagen Bil
Annonse Vestmanna Trykk og Profileringhttp://www.vestmanna.noAnnonse Vestmanna Trykk og Profilering