BCF 2009

​​​138 barn på Hunderfossen

Årets utgave av Barnas Camping Festival er over og for ett treff det skulle bli.

I et strålende vår kun​​ne gjestene våre ankomme Hunderfossen Familiecamping denne fredagen i slutten av Juli. 

Visst var vi spente hvor mange som ville komme og spenningen var ikke utløst før 138 barn hadde passert inn gjenom porten på campingen. Totalt hadde vi nå 280 gjester fordelt på 71 campingenheter og et stort program som skulle gjennomføres.

Staben som for anledningen var iført grønne t-skjorter var lette å kjenne igjen og det var noe av hensikten med uniformeringen. Vi var godt forberedt og vi kan like godt bekjenne at hele helgen forløp uten uhell eller skandaler. Alle i staben gjorde en fabelaktig jobb både i forkant og under avviklingen av treffet.

På fredagen delte vi ut treffgave til alle barna, boller og brus til barna og kaffe og kaker til de voksne. Etterpå var det tid for Hofsini sitt trylleshow.​

På lørdag var hele 260 personer fra treffet i Hundefossen Familiepark før vi delteut gratis pølser til barna på treffet. Årets nyhet! Torill Støa Karseth med Heksa Kroko og Søster Joko og Trollgutten Trom ble en suksess og vi ser henne gjerne igjen i 2010.​

På søndagen kastet vi hestesko og gikk tippetrim før det igjen var tid for avsluttning og premieutdeling og hjemreise. Vi ønsket alle velkommen tilbake neste år. Campingen er reservert og planleggingen foran neste år er straks igang.   

 Nok engang takk til alle som deltok, både gjester og stab.​


 

Annonser

 

 

Evjua Strandparkhttp://www.evjua.noEvjua Strandpark
Barnas Camping Festivalhttp://www.nocc.no/lokal/gjovik/Sider/BCF-2017.aspxBarnas Camping Festival
Camping Key Europehttp://www.nocc.no/nyheter/Sider/Ny-link-for-bestilling-av-CKE.aspxCamping Key Europe
Hagen Bilhttp://www.hagenbil.noHagen Bil
Annonse Vestmanna Trykk og Profileringhttp://www.vestmanna.noAnnonse Vestmanna Trykk og Profilering