Egne aktiviteter

 

 

Aktivitetskalender-2018--for-NBCC-avd.-Drammen-og-Omegnhttp://www.nocc.no/lokal/drammen/Sider/Aktivitetskalender-2018--for-NBCC-avd.-Drammen-og-Omegn.aspxAktivitetskalender-2018--for-NBCC-avd.-Drammen-og-Omegn

NBCC Aktiviteter

 

Asker og Bærum blir med i avd. Drammen og Omegn

I sommer har antall medlemmer i klubben vår økt med ca. 100 stk. Dette skyldes først og fremst at lokalklubben for Asker og Bærum er lagt ned og mesteparten av medlemmene der er flyttet over til Drammen og Omegn. Vi vil ønske alle nye velkommen som medlemmer og håper at dere vil finne dere godt til rettes sammen med oss. Vi skal gjøre det vi kan for at dere skal få noe igjen for medlemskapet i NBCC. Vi håper at dere blir aktive medlemmer og deltar på våre arrangement, håper også at noen av der kan se det som interessant å bli med som tillitsvalgte for å videreutvikle lokalklubben vår. Styret er åpent for gode tanker og ideer om aktiviteter, tema for medlemsmøter osv. Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å dele disse med styret.

Det går mot høst og campingsesongen er på hell, selv om noen av dere sikkert benytter campingvogna eller bobilen hele året. Håper at dere kan se tilbake på mange fine turer og ferieopplevelser. Vi skal nå i oktober arrangere et medlemsmøte (se egen annonse) og så blir det julebord i november (egen annonse). Det hadde vært kjekt om mange kom på medlemsmøtet og at vi kan fylle Gimle Grendehus med festglade medlemmer. Husk at det sosiale betyr mye for å få klubben vår til å bli velfungerende.

Neste KLUBBA kommer straks over nyttår, der vil vi presentere neste års aktiviteter. Ha en fin høst så lenge - så sees vi til neste år!


 

Annonser

 

 

Invitasjon kundekveldInvitasjon kundekveld