Egne aktiviteter

 

 

Aktivitetskalender for 2022http://www.nocc.no/lokal/drammen/Sider/Aktivitetskalender-for-2019.aspxAktivitetskalender for 2022

NBCC Aktiviteter

 

Gasstest - Campinggården

​Vår teknisk kontrolldag, som vi har pleid å arrangere siste helga i april sammen med Statens vegvesen og Campinggården, blir dette året endret til bare gasstest. Grunnen til det er at SVV ikke kunne stå for dette i år.

Campinggården har derimot sagt seg villig til å holde gastesten. Noe vi er svært takknemlig for. De hiver seg rundt og arrangerer fri gasstest med mulighet for enkel utbedring på stedet (nye slanger, ventiler). Gasstesten er altså gratis, mens deler og ekstraarbeid må vi selvsagt betale for. Campinggården stiller med 2 mann fra kl.09 00 til kl. 14 00.

Så langt tiden strekker til vil Campinggården også tilby gratis fukttest til alle som har kjøpt bilen/vognen hos dem. Dere som har kjøpt andre steder kan også få utført fukttest, men må da betale kr. 1.200,- (gjelder dessverre ikke i forhold til garanti på andre merker). Sideimporterte kjøretøy utfører de ikke fukttest på, innenfor det som skulle vært garantiperioden.

I tillegg kommer brannvesenet for å prater generelt om brann og brannforebyggendetiltak i campingvogn/bobil.

Campinggården lover at det også skal bli et par ekstra tilbud i rekvisitabutikken for våre medlemmer.

Kjøretøyene som møter vil bli organisert slik at de kan kjøre inn i bakgården, ned og tilbake på andre siden av tomten - slik at det blir en slags rundkjøring. Vi stiller med vakter som dirigerer trafikken.

Det vil bli servert kaffe og vafler.

Så her er det bare å møte opp!

Det vil bli sendt ut SMS til alle medlemmer ca. tre uker før dagen. Videre skal vi legge arrangementet ut på Facebooksiden vår, slik at det kan bli mulig å melde seg på der. Da får vi en viss oversikt over hvor mange som kommer.


 

Annonser