Nyheter

 

 

Treff på Morudstrandahttp://www.nocc.no/lokal/drammen/Sider/Treff-på-Morudstranda.aspxTreff på MorudstrandaNBCC avd. Drammen og omegn inviterer til treff på Morudstranda Koloni Camping fra fredag 31. august til søndag 2. september.
Treff på Beverøyahttp://www.nocc.no/lokal/drammen/Sider/Treff-på-Beverøya.aspxTreff på BeverøyaVi inviterer til treff på Beverøya fra 1. til 3. juni. meld dere på til avd112@nocc.no eller på SMS til 995 99 226. Påmeldingsfrist 25. mai.
Fagkveld om bobil hos RSAhttp://www.nocc.no/lokal/drammen/Sider/Fagkveld-om-bobil-hos-RSA.aspxFagkveld om bobil hos RSAEtter initiativ fra NBCC avd. Drammen og Omegn arrangerer RSA Tungtverksted på Gulskogen fagkveld om bobiler onsdag 23. mai, Kl. 18.00. Arrangementet går i regi av RSA, som står for påmelding, faginnhold og servering.
Heder til trofaste medlemmerhttp://www.nocc.no/lokal/drammen/Sider/Heder-til-trofaste-medlemmer.aspxHeder til trofaste medlemmerHvert år deler NBCC ut nål og diplom til medlemmer som har vær med i organisasjonen i 10, 25, 30 eller 40 år. På årsmøtet den 6. februar ble det delt ut nål og diplom til 4 medlemmer.

Aktiviteter

 

 

Aktivitetskalender-2018--for-NBCC-avd.-Drammen-og-Omegnhttp://www.nocc.no/lokal/drammen/Sider/Aktivitetskalender-2018--for-NBCC-avd.-Drammen-og-Omegn.aspxAktivitetskalender-2018--for-NBCC-avd.-Drammen-og-Omegn

Nyheter

 

 

Årsmøte 6. februar 2018http://www.nocc.no/lokal/drammen/Sider/Årsmøte-6.-februar-2018.aspxÅrsmøte 6. februar 2018Årsmøtet avholdes i Norsk Folkehjelps lokaler på Gulskogen tirsdag 06.02 klokka 19.00
Asker og Bærum blir med i avd. Drammen og Omegn http://www.nocc.no/lokal/drammen/Sider/Asker-og-Bærum-blir-med-i-avd.-Drammen-og-Omegn-.aspxAsker og Bærum blir med i avd. Drammen og Omegn I sommer har antall medlemmer i klubben vår økt med ca. 100 stk. Dette skyldes først og fremst at lokalklubben for Asker og Bærum er lagt ned og mesteparten av medlemmene der er flyttet over til Drammen og Omegn.

Annonser

 

 

Invitasjon kundekveldInvitasjon kundekveld