Egne aktiviteter

 

 

Aktivitetsplan 2022http://www.nocc.no/lokal/bergen/Sider/Terminliste.aspxAktivitetsplan 202201.01.2020 13:50:00
Treff Yndestad Gard 7. - 9. oktober 2022http://www.nocc.no/lokal/bergen/Sider/Treff-Yndestad-Gard-7.---9.-oktober-2022.aspxTreff Yndestad Gard 7. - 9. oktober 202207.10.2022 12:00:00

NBCC Aktiviteter

 

Informasjon fra interimstyre

​​Norsk Bobil og Caravan Club (NBCC) avdeling 116 Bergen – Hordaland innkalte til Årsmøte onsdag den 9. februar 2022. Dessverre ble Årsmøte, avdelingens høyeste myndighet, ikke gjennomført etter vedtektene.

Sentralstyret i NBCC valgte å oppnevne et midlertidig styre/interimsstyre, fram til et styre har blitt valgt etter vedtektene.

Vi i interimsstyre skal ikke bruke energi på årsakssammenheng, det er ikke vårt oppdrag. Derimot skal vi bruke masse energi på tiden som ligger foran oss. «Ryggsekken er tom», men vi skal fylle denne med gode opplevelser for oss alle.  

La det være litt av bakgrunnen.

Veien videre
Hensikten med vårt arbeid som tillitsvalgte vil være å drifte NBCC basert på Håndbok – din guide som tillitsvalgt i NBCC.

Målsettingen er å bringe stabilitet og god navigering, ofte i smule farvann. Vi skal være på rett kurs i tråd med NBCC sitt formål, nemlig å bidra til samhold blant campinginteresserte, stimulere til opplæring, verving, opprettelse og forbedring av campingplasser/stell plasser.

Hver og en av oss har ansvar for at vi drar i samme retning, at vi alle har eierskap til vår målsetting.

Vi er, og skal være en fritidsvennlig organisasjon, en organisasjon hvor vi skal hygge oss sammen, gjøre hverandre gode og glade. Samtidig skal vi året rundt ha fokus på et trygt og godt miljø for alle, både små og store.

Godt miljø mellom mennesker fremmer det aller beste i oss. Medlemmene vil trives og vi som tillitsvalgte vil trives.

En viktig faktor i denne sammenheng er aktivitetene vi tilbyr for hele vår campingfamilie, små og store.

Hvordan vi skal organisere oss, sørge for rett person på rett plass, skal vi jobbe med. Vi må klart definere hverandres ansvarsområder.

Vi skal helt klart bringe NBCC Bergen-Hordaland fram til et lovlig satt og gjennomført årsmøte, hvor et nytt styre, gjerne med noen av oss, blir valgt av avdelingens Årsmøte.

La oss ønske hverandre; LYKKE TIL MED OPPDRAGET!

La oss fylle «ryggsekken» med gode opplevelser, turer og treff som gir oss minner for livet. Det må bli veien videre. La alle våre medlemmer ta del i «sekkens innhold».

​Sven Erik Vesse
Leder for NBCC avdeling Bergen – Hordaland Interimsstyre

​Øvrige i interimsstyre:

Linda Merete Dimmen Thunes
Nestleder

Tor Erik Ledang
Styremedlem

Gry Tyssedal
Styremedlem, kasserer

Knut Miland
Styremedlem

Kåre Egil Sletten
Vara/styremedlem

Thomas Hjelmås
Vara/styremedlem

Trond Edvardsen
Vara/styremedlem


 

Annonser

 

 

Digitalt medlemskorthttp://www.nocc.no/nyheter/Sider/Digitalt-medlemskort.aspxDigitalt medlemskort
Facebookhttps://www.facebook.com/groups/233692726789860/Facebook