Egne aktiviteter

 

 

Terminliste 2021http://www.nocc.no/lokal/bergen/Sider/Terminliste.aspxTerminliste 202101.01.2020 13:50:00

NBCC Aktiviteter

 

Lokal medlemsfordel Bergen Antirust

​​​​Lokal avtale med Bergen Antirust AS
Avtale med Bergen Antitrust og Priser:
For bestilling av time ring 56123112
Litleåsveien 2, 5132 Nyborg
Til alle medlemmer i NBCC ved fremvisning av gyldig medlemskort. Gjelder også familie(utflyttede barn, men må da vise medlemskort for hovedmedlem og hovedmedlem må være med.)
På biler er det to pakker stor og liten behandling:
Liten standard behandling: 10% og priser fra kr. 3295
Stor behandling: 15% og priser fra kr. 4991.

Prisene er basert på hvor mye plast og deksler som må demonteres.

Bobiler og campingvogner

Camping vogn 15%

Bobilbehandling: 15 %

Bobil inntil 7 M kr 4549,-

Bobil over   7 M kr 4955,-

Disse pakkene inkluderer sprøyting med tykkere sterkere Fluid Film fett hvor hjulet kaster vann (i fremstilling og bakstilling)  Den vanlige Fluid Film Olje under hele bilen eller vognen.

Vi har også en tilleggspakke som heter Bergensbehandlingen som koster 995,- ekstra. Dette kan mann ligge til den vanlige pakka og da sprøyter vi hele bilen med den tykkeste Fluid Film Olja og bruker kun den vanlige tynne olja i hulrom. Denne er utviklet for å tåle røffere vestlandsklima med mye vann og sprut under bilen og er tilnærmet luktfri kontra den tradisjonelle behandlingen. Her også ligger vi inn - 15 % på hele summen. Så dersom det gjelder en bobil inntil 7 m vill det komme på 4 712,- inkludert alt. Dette er en behandling som jeg anbefaler. Har bilen veldig mye rust og er hardt angrepet vil vi råde om og bruke den tradisjonelle olja. Dette fordi den kryper bedre. Dette gjelder også for vanlig biler der man også kan velge dette som tillegg om man er litt tander på lukt de 14 første dagene.

Bergen Antirust har løftesøyler til Lastebil / Buss og er gjerne dem eneste i Norge som løfter bobilene og vognene opp i lufta for og behandle dem. Dette gir en meget god tilkomst og de klarer å komme meget godt til i forhold til en grav. De er de eneste i bergen som løfter de største bobilene opp uansett type understellsbehandling. Om kunde ønsker og se bilen under eller lurer på noe ang, bilens understell er de hjertelig velkommen til og bruke vårt venterom og få vere med under og se hva som børr gjøres og hva vi har gjort.


 

Annonser

 

 

Digitalt medlemskorthttp://www.nocc.no/nyheter/Sider/Digitalt-medlemskort.aspxDigitalt medlemskort
Facebookhttps://www.facebook.com/groups/233692726789860/Facebook