Egne aktiviteter

 

 

NBCC Aktiviteter

 

Supert høsttreff i Fredrikstad

​​​​​Tekst: Magne Storlien. Foto: Tore Håvak

I helga 21. - 23. august inntok vi Fredrikstad Motell og Camping! Og vi, det var 26 enheter fra egen avdeling pluss tre fra avdeling Oslo. Det var uvant, men veldig deilig å ikke ha noen som helst oppgaver under treffet, sånn rent bortsett fra å være barnevakt for Kompis, datterens springer spaniel.

Jeg og den firbeinte ankom ved to-tida og da var allerede over halvparten på plass. Iren kom med toget direkte fra Oslo og ble hentet på stasjonen av Lillian fra treffkomiteen - det kaller jeg kjempeservice! På ettermiddagen fikk vi servert masse pølser og litt senere ble det suveren dansemusikk ved Øyvind Østby fra Rakkestad. Det var kanskje ikke den beste danseparketten, det grønne graset, men koselig var det denne utrolig flotte augustkvelden. 

På lørdag var det flere tilbud: Guidet omvisning i Gamlebyen eller besøk på Gamlebyen Modelljernbanesenter. Det var også noen som bare nøt det herlige solskinnet utendørs - på et etablissement med dertil egnet skummende drikke - meg inkludert! Hesteskokastingen på gras var uvant for oss alle, det ble litt bingo. På kvelden ble det samling utendørs igjen, denne gangen til litt hermetikkmusikk og med mye hyggelig skravling. Jeg tror alle hadde en alle tiders lørdag.

Søndagens aktivitetsløype var av det kreative slaget! Her fikk vi i tillegg til utspekulerte spørsmål om Fredrikstad prøvd oss på musekasting, lete etter en gjenstand i ei bøtte, gjette antall klinkekuler og støvelkasting på blink over hodet. Kjempeartig var det, selv om det gikk elendig for meg! Til slutt var det kaffesamling med loddtrekning av flotte gevinster og premieutdeling til vinnerne av konkurransene.

En kjempestor takk til komiteen som ordnet et supert treff!​

En bunke bilder: 

Annonser

 

 

Facebookhttps://www.facebook.com/nbccaskimFacebook
Ut på tur!https://www.facebook.com/groups/nbccaskimutpaaturUt på tur!
Grasrotandelenhttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/grasrotandelen.aspxGrasrotandelen
Ferda Mysenhttps://www.ferda.no/avdelinger/mysen/Ferda Mysen
Stamsaas Fritidhttps://stamsaasfritid.no/Stamsaas Fritid
Norum Bobilgårdenhttp://www.norumbobilgaarden.no/Norum Bobilgården
Bobil og Fritid AShttps://www.bobilogfritid.noBobil og Fritid AS
Slitu Karosseriverkstadhttp://www.slitu-karosseri.noSlitu Karosseriverkstad
Essen Bilhttps://essenbil.no/verksted/bobil/Essen Bil
Adams Camping Servicehttps://adamscaravan.no/Adams Camping Service
Andresen Bil Ramstadløkkahttps://andresenbil.no/ramstadlokkaAndresen Bil Ramstadløkka
NBCC avd. Askim og omegnhttp://www.nocc.no/lokal/askimNBCC avd. Askim og omegn