Egne aktiviteter

 

 

Invitasjon til juletrefesthttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/juletrefest2023.aspxInvitasjon til juletrefest07.01.2023 13:00:00

NBCC Aktiviteter

 

Masse folk på julematmøtet 24. november

​​

Heldigvis lot avdelingens julematmøte seg gjennomføre i år etter ett års coronaopphold. Onsdag 24. november var vi hele 104 påmeldte medlemmer til stede i Kirkeby grendehus i Eidsberg - det er andre eller tredje gang vi er over 100 medlemmer samlet på denne tradisjonelle julemiddagen som vi har arrangert siden 1990-tallet!

Tekst: Magne Storlien. Fotos: Eva-Kristin Sørensen og Heinz Otto Jensen - se bilder nederst

Medlemmene strømmet på og etter registrering ble de servert en rykende varm og god gløgg før folket kunne innta sine plasser ved 6-mannsbordene. Avdelingsleder Magne ønsket velkommen og orienterte om kveldens program og at vår huskokk Roar straks var klar med julematen som han hadde jobbet med i to dager.

Etter tilbakemeldingene å dømme så traff Roar også i år! Nydelig ribbe, sprø svor, hjemmelagde medisterkaker, pølser, rødkål, surkål og deilig saus med alkoholfri drikke til. Så får vi heller godta at en i komiteen måtte ta en lyntur til Mysen for å kjøpe tyttebærsyltetøy. En fortvilet kokk oppdaget at han ved en feil hadde kjøpt inn bringebærsyltetøy! Det er jo ingen høydare til julematen...

Loddsalget startet allerede under middagen og selvbetjeningskurvene sirkulerte rundt på bordene med betaling i både kontanter og VIPPS. Vi må skryte litt av loddkjøperne, for det var ikke store differansen i forhold til loddbøkene! Loddsalget gikk som vanlig strålende og underveis kunne alle kikke opp på de mange flotte gevinstene som stod plassert på scenekanten, det var nesten 50 gevinster. 

Så var det på tide med utdeling av hedersmerker, noe som har blitt en tradisjon på vårt julematmøte. At vi deler ut på nettopp julematmøtet er fordi det er på dette arrangementet vi samler flest medlemmer. Først var det 4 herrer som fikk sin velfortjente heder for å ha klart merket i ferdighetskjøringen med bobil. Magne og leder i teknisk komite Ragnar Vatvedtødegård delte ut merkene. Først var det Tom Karlsen som fikk sitt sølvmerke - gull neste år, Tom! Ragnar Holm fikk gull for 3. gang og Gunnar Leren og Ole-Harald Mørk fikk begge gullmerket for 10. gang - dere må ikke gi dere nå! Vi gratulerer og håper at flere blir med til våren når vi igjen arrangerer merkekjøring. Men hvor er damene - dere utfordres herved!

De som har vært med lenge skal selvsagt også hedres og Magne og nestleder Kristin Bogen Lange overrakte diplomer og jakkemerker. For medlemskap i minst 10 år ble følgende hedret: Laila og Dag Karlsen, Eldbjørg og Thore Grøtvedt, Eva Karina Larsen-Marvold og Åse og Jan Lysaker. For 20 års medlemskap hedret vi Annlaug Vigdal og Knut Heller. Ytterligere 5 år, i 25 år, har Hilde Rande og Arnt Frogner vært medlemmer. Til slutt var det Sissel og Hans Jørgen Grav sin tur til å bli påskjønnet for å ha vært medlemmer i NBCC siden august 1991, i hele 30 år! Så flott at dere holder ut!

Men det var et lite tankekors som Magne kom med da han opplyste at han hadde regnet ut at snittalderen på de tilstedeværende var temmelig nøyaktig 70 år. I snitt hadde vi vært medlemmer i omtrent 15 år. Det er ikke noe galt i å bli eldre, vi blir jo faktisk alle ett år eldre hvert år, enten vi vil eller ikke. Nok en gang anmodes dere om å verve nye - og gjerne yngre - medlemmer til NBCC. Vi har det da trivelig i NBCC? Husk at det alltid er plass til flere når dere snakker med eller treffer andre caravanister og bobilister!

Så var det trekning av de mange gevinstene. "Gevinstgeneral" Iren opplyste at det var solgt lodd for litt over 10 000 kroner! Denne flotte summen bidrar til at den sponsede deltakeravgiften kan holdes så lavt som kr 175 og at kveldens underskudd kan holdes på et kassererforsvarlig nivå. Datamaskinen trakk vinnerloddene via appen Basaren og de mange glade utropene når det rette loddet ble trukket ut tydet på mange fornøyde loddkjøpere! 

Magne orienterte også om avdelingens nye T-skjorter som det var mulig å beskue, prøve og bestille allerede i kveld. Fire forskjellige farger (lys grå, mørk grå, grønn og rød) og størrelser fra XS til XXXXL burde dekke de fleste! Prisen er rimelige 110 kroner. Det resulterte i hele 42 bestillinger allerede under møtet, men det er ikke for sent å bestille: Se egen artikkel på hjemmesida og i Cara-vennen.

Til slutt ble arrangementskomiteen bestående av 7 par hentet fram og de fikk velfortjent trampeklapp for kveldens iherdige innsats. Det er jo bare slik at noen må jobbe for at andre skal kunne kose seg. 

Til slutt takket Magne for frammøtet, overbrakte en stor takk til alle som deltok og ønsket alle vel hjem!

Her er noen bilder:

​Ole Harald, Gunnar, Ragnar og TomHilde og Arnt hedres for 25 års medlemskap10 års medlemskap: Dag og Laila, Thore og Eldbjørg, Eva, Åse og Jan. Annlaug og Knut - 20 år, Hilde og Arnt - 25 år og Sissel og Hans Jørgen -30 år.​​​​​​​​​​​​​Nesten hele k​omiteen som sørget for at medlemmene hadde en trivelig kveld


 

Annonser

 

 

Facebookhttps://www.facebook.com/nbccaskimFacebook
Ut på tur!https://www.facebook.com/groups/nbccaskimutpaaturUt på tur!
Grasrotandelenhttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/grasrotandelen.aspxGrasrotandelen
Ferda Mysenhttps://www.ferda.no/avdelinger/mysen/Ferda Mysen
Stamsaas Fritidhttps://stamsaasfritid.no/Stamsaas Fritid
Norum Bobilgårdenhttp://www.norumbobilgaarden.no/Norum Bobilgården
Bobil og Fritid AShttps://www.bobilogfritid.noBobil og Fritid AS
Slitu Karosseriverkstadhttp://www.slitu-karosseri.noSlitu Karosseriverkstad
Essen Bilhttps://essenbil.no/verksted/bobil/Essen Bil
Adams Camping Servicehttps://adamscaravan.no/Adams Camping Service
Andresen Bil Ramstadløkkahttps://andresenbil.no/ramstadlokkaAndresen Bil Ramstadløkka
NBCC avd. Askim og omegnhttp://www.nocc.no/lokal/askimNBCC avd. Askim og omegn