Egne aktiviteter

 

 

NBCC Aktiviteter

 

Nok et vellykket julematmøte

​​​Tekst og foto: Magne Storlien

Når november drar seg mot slutten og stedet er Kirkeby grendehus i Eidsberg, da er det en spesiell duft som gjør at smaksløkene vibrerer eller "ribberer": Det er julematmøte i NBCC avd Askim og omegn!

Også i år vanket det en varm gløgg når man ankom, slik at julestemninga skulle sige innpå. Som vanlig hadde vår sjefskokk Roar full kontroll på kjøkkenet. Han tryllet nok en gang fram nydelig ribbe, medisterpølser og -kaker, surkål og vidunderlig saus. Og en riskrem som han i år tok til nye høyder! Vi er glade i deg Roar!

Vi var rett under 100 deltakere i år, så noen ny rekord ble det ikke, men bra deltakelse likevel! Hvilken annen avdeling i NBCC kan melde om at nesten 20% av medlemmene møter opp - på et betalingsarrangement? Vi var i år 18%. Nå sponser vi riktignok hvert medlem med noen kroner, men det er verd hvert øre! Vi kunne vært flere, men noen måtte melde pass for basseluskene, og sånn er det jo hvert år. 

Etter maten var det utdeling av merker og diplomer til de som hadde vist sine ferdigheter med å manøvrere campingvogn eller bobil så godt at Arnt Frogner og resten av gutta i teknisk kunne godkjenne et nytt merke! Disse fikk sin velfortjente utmerkelse: Morten Ruud, bronse med både bobil og campingvogn (!), Ragnar Holm og Finn Pedersen bronse med bobil, Jon Ragnar og Anne-Mari Kvisler med bobilsølv, mens Thore Grøtvedt, Tore Karlsen og David Sjøen fikk gullmerket for 3. gang. Suverene Ole Harald Mørk fikk for 6. gang sitt gullmerke!

Så var det tid for å hylle de som har vært medlemmer lenge. Først ble Ole Bratland og Brit Bjærtnes kalt fram for å motta jakkemerker og diplom for 10 års medlemskap. For 20 års medlemskap fikk Arnt Frogner og Hilde Rande og Unni og Finn Pedersen sine velfortjente merker. Det var også to par som fikk hedersmerker for hele 25 års medlemskap og det var Tore Håvak og Marvel Skjeltorp og Eva Maaø og Tore Aksel Lund. Men vi hadde mer på lager: Liv og Stein Lunner har i desember 2016 hele 40 års medlemskap i NBCC! Det er nok ikke mange medlemmer landet rundt som har like langt medlemskap!

Så tok leder Elisabeth ordet og snakket om at en spesiell begivenhet i klubbens historie skulle finne sted. Etter hvert gikk det opp for redaktøren hva hun snakket om. Jeg kjente meg mer og mer igjen i hva hun sa om den som skulle hedres. Og ja, det var jeg som ble hedret med æresmedlemskap i NBCC avd. Askim og omegn! Da har jeg vel gjort ett eller annet riktig i løpet av de 25 årene jeg har jobbet for lokalavdelingen og i sentrale verv.

Jeg er utrolig stolt over denne æresutmerkelsen! Og jeg er faktisk ubeskjeden nok til å si at det var fortjent! Jeg kjenner etter hvert godt til hva som foregår rundt omkring i landet i NBCC, og jeg ser da at jeg ikke har noe å skamme meg over med min innsats i avd. Askim og omegn - eller for den saks skyld i de sentrale vervene jeg har hatt. 

Til slutt var det trekning av de utrolig mange flott gevinstene vi hadde loddet ut, det var over 50 av dem. Toppgevinsten, et gavekort på kr 2000.- fra Mysen Caravan fikk et meget lykkelig eierpar. Sånn skal det være!

Som redaktør og ivrig medlem av styret: Takk igjen for hederen - og til dere medlemmer som nok en gang deltok! Det er DERE som holder avdelingen oppegående!

Her er masse bilder:
Reidar balanserer gløggen (så flott å se at du er tilbake, Reidar!)
​Åge og Anne-Mari gløgger seg...
Som vanlig - stinn brakke!
Vår leder Elisabeth ønsker velkommen​
Denne gjengen vet hvordan man håndterer en bobil eller campingvogn!​
Elisabeth gratulerer de "gamle" medlemmene​

​​Og av de er Brit Bjærtnes og Ole Bratland som har vært medlem i 10 år
Unni Kongsås Pedersen og Finn Pedersen - 20 år​​
Hilde Rande og Arnt Frogner - 20 år
Eva Maaø Lund og Tore Aksel Lund - 25 år
Marvel Skjeltorp og Tore Håvak - 25 år
Liv og Stein Lunner - hele 40 år!
lFornøyde vinnere av gavekortet på kr 2000.- fra Mysen Caravan
​Magne ble hedret med æresmedlemskap! Se egen artikkel​


 

Annonser

 

 

Facebookhttps://www.facebook.com/nbccaskimFacebook
Ut på tur!https://www.facebook.com/groups/nbccaskimutpaaturUt på tur!
Grasrotandelenhttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/grasrotandelen.aspxGrasrotandelen
Ferda Mysenhttps://www.ferda.no/avdelinger/mysen/Ferda Mysen
Stamsaas Fritidhttps://stamsaasfritid.no/Stamsaas Fritid
Norum Bobilgårdenhttp://www.norumbobilgaarden.no/Norum Bobilgården
Bobil og Fritid AShttps://www.bobilogfritid.noBobil og Fritid AS
Slitu Karosseriverkstadhttp://www.slitu-karosseri.noSlitu Karosseriverkstad
Essen Bilhttps://essenbil.no/verksted/bobil/Essen Bil
Adams Camping Servicehttps://adamscaravan.no/Adams Camping Service
Andresen Bil Ramstadløkkahttps://andresenbil.no/ramstadlokkaAndresen Bil Ramstadløkka
NBCC avd. Askim og omegnhttp://www.nocc.no/lokal/askimNBCC avd. Askim og omegn