Egne aktiviteter

 

 

NBCC Aktiviteter

 

Ribbe og surkål - og mange medlemmer!

​​​​​​​Tekst: Magne Storlien. Foto: Leif Danielsen

Det tradisjonsrike julematmøtet i avdeling Askim og omegn ble avholdt 25. november, og det er utrolig hyggelig være med på å arrangere når man kan konstatere at dette er noe som medlemmene setter enormt stor pris på. 112 personer deltok i år og det er faktisk hele 20% av medlemsmassen! Slå den! Det er også ny rekord i deltakelse på et arrangement i avdelingens regi!

Som vanlig var «julebordet» lagt til midt i uka, i år onsdag 25. november i Kirkeby grendehus i Eidsberg. Og nettopp tidspunktet er antagelig en av årsakene til at medlemmene møter opp. Her er det ikke tradisjonelt julebord med dram, levende musikk og hæla i taket, men en kveld med god mat i gode venners selskap. At noen har med seg en privat ørliten knert på innerlomma er helt ok.

Dette er også kvelden eller arrangementet hvor vi drar fram de som skal hedres. Årsaken er selvfølgelig at dette er det arrangementet som flest medlemmer deltar på, og da passer det perfekt.

I år var det sju medlemmer som hadde kjørt opp til ferdighetsmerket. Det beviser at de kan håndtere sitt campingkjøretøy! Det ble delt ut to bronsemerker og hele 5 gullmerker. Gunnar Leren tok gullmerket med bobil for åttende gang, enda han ikke har bobil, men vogn! Gratulerer Gunnar!

Det var også utdeling av hedersmerker for langt medlemskap. Det er jo slik at det er veldig hyggelig med nye medlemmer, men like hyggelig er det å via datautskriftene kunne slå fast at vi har mange medlemmer som har vært med lenge! NBCC ble startet i 1960 og det er vel knapt noen som har vært med siden starten, dvs 55 år. Men i år kunne vi dele ut jakkemerker til to medlemspar for 35 års medlemskap og en for 30 år. I tillegg til et par «nybegynnere» med 25 års fartstid og de to «ferskingparene» med 10 års medlemskap. Det er flott å ha dere med! Gratulerer!

Nå har jeg helt glemt å skrive om at vi spiste julemat! Roar – kokken vår – du er suveren! Nydelig mat også i år – og i år ble det  til og med riskrem til overs! Det var også utrolig godt å høre at du tar på deg jobben også neste år. Takk Roar!

Arrangementskomiteen hadde et veldig flott premiebord stablet opp på scenekanten og det ble kjøpt lodd for drøyt 9000 kroner. Takk igjen medlemmer! De mange flotte gevinstene ble trukket og delt ut og vår leder Elisabeth kunne takke de frammøtte for nok en hyggelig førjulskveld.​​

Her er en del bilder!

Litt gløgg ble servert

Leder Elisabeth tok i mot medlemmene

Leif hadde pyntet Kirkeby grendehus

112 personer samlet til arrangement i NBCC avd Askim om omegn  - herlig 
Elisabeth orienterte
Endelig ble det julemat
​Medlemmene koser seg
Inge har alltid en artig historie på lur
Magne ser veldig fornøyd ut - uten å ha spist opp...
Disse hadde bevist at de har kontoll over sine kjøretøy og fikk sine bevisMarit og Erik Dramstad har vært medlemmer i 10 år!
Gro og Inge Gabrielsen har også vært medlemmer i 10 år!
Medlemmer med ansiennitet! Fra venstre: Leif og Liv Lunner og Ivar og Dagny Hjertén - 35 år! Så Harald Celand 30 år. Så kommer amatørene :-) Eli Sandtrøen og Frank Rosenquist 25 år! Og til slutt "debutantene" Gro og ​Inge og Marit og Erik.
Så skulle gevinstene fordeles og Iren ledet an
Vi fikk litt hjelp av en underlig figur...
Vi synes det var ekstra koselig at et splitter nytt medlem med combicamp stakk av med hovedgevinsten! Gratulerer!

 

Annonser

 

 

Facebookhttps://www.facebook.com/nbccaskimFacebook
Ut på tur!https://www.facebook.com/groups/nbccaskimutpaaturUt på tur!
Grasrotandelenhttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/grasrotandelen.aspxGrasrotandelen
Ferda Mysenhttps://www.ferda.no/avdelinger/mysen/Ferda Mysen
Stamsaas Fritidhttps://stamsaasfritid.no/Stamsaas Fritid
Norum Bobilgårdenhttp://www.norumbobilgaarden.no/Norum Bobilgården
Bobil og Fritid AShttps://www.bobilogfritid.noBobil og Fritid AS
Slitu Karosseriverkstadhttp://www.slitu-karosseri.noSlitu Karosseriverkstad
Essen Bilhttps://essenbil.no/verksted/bobil/Essen Bil
Adams Camping Servicehttps://adamscaravan.no/Adams Camping Service
Andresen Bil Ramstadløkkahttps://andresenbil.no/ramstadlokkaAndresen Bil Ramstadløkka
NBCC avd. Askim og omegnhttp://www.nocc.no/lokal/askimNBCC avd. Askim og omegn