Egne aktiviteter

 

 

NBCC Aktiviteter

 

Vi koste oss på Barnas Camping Festival-2013

Med nyinnkjøpt campingvogn i fjor høst og rimelige ferske i campingverden så dro vi på Barnas Camping Festival på Hunderfossen Camping den siste helgen i Juni. Dette er det første treffet vi har vært på i NCC regi, men helt sikkert ikke det siste. Med over 200 påmeldte barn lå alt til rette for en "leken" helg.

Tilbake

​Tekst og foto: Stian Haugbro

Ved ankomst på campingplassen fikk alle barn en egen T-skjorte som var såpass populær at den satt på hele helgen. Det viste seg å være litt problemer med strømboksene på campingplassen, men dette løste seg med hjelp fra en snill "nabo" med lang strømkabel og ekstra uttak på vognen sin. God start på campinglivet.

Fredag kveld var det offisiell åpning av treffet med tale fra ordfører i Lillehammer, og underholdene show av elever ved Fron Kulturskole. Etter dette så fikk alle barna boller og brus mens vi voksne fikk en kakebit.

Lørdag var mange av familiene på Hunderfossen Familiepark siden vi hadde mulighet til å bestille rabatterte inngangsbilletter ved påmelding til treffet. Kvelden ble tilbrakt ved fellesområdet med hesteskokasting, show for barna med Trollgeir og Onkel Nut og loddtrekning. Premiebordet var meget velfylt (90-100 premier) med mange bra gevinster fra sponsorer og det lokale næringslivet.

Søndag var det lagt opp til tippetrim. En liten gåtur rundt på campingplassen med innlagte spørsmål for barn underveis. Etterpå var det premieutdeling, og utdeling av deltagerbevis til alle barna.

​​Selv om værgudene ikke var helt på vår side, så var det et kjempeflott arrangement som frister til gjentagelse neste år. Kan virkelig anbefale de som har små barn eller barnebarn til å dra på treffet. Neste år er det også 10 års jubileum, så jeg tror nok det kommer til å stå ennå mer på programmet da.


Åpning fredag kveld

Trollet i familieparken

Trollgeir og Onkel Nut show

Litt av premiebordet

Alle barna samlet til fellesbildet

Tilbake


 

Annonser

 

 

Facebookhttps://www.facebook.com/nbccaskimFacebook
Ut på tur!https://www.facebook.com/groups/nbccaskimutpaaturUt på tur!
Grasrotandelenhttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/grasrotandelen.aspxGrasrotandelen
Ferda Mysenhttps://www.ferda.no/avdelinger/mysen/Ferda Mysen
Stamsaas Fritidhttps://stamsaasfritid.no/Stamsaas Fritid
Norum Bobilgårdenhttp://www.norumbobilgaarden.no/Norum Bobilgården
Bobil og Fritid AShttps://www.bobilogfritid.noBobil og Fritid AS
Slitu Karosseriverkstadhttp://www.slitu-karosseri.noSlitu Karosseriverkstad
Essen Bilhttps://essenbil.no/verksted/bobil/Essen Bil
Adams Camping Servicehttps://adamscaravan.no/Adams Camping Service
Andresen Bil Ramstadløkkahttps://andresenbil.no/ramstadlokkaAndresen Bil Ramstadløkka
NBCC avd. Askim og omegnhttp://www.nocc.no/lokal/askimNBCC avd. Askim og omegn