Egne aktiviteter

 

 

Oktoberfestival - bli med til Lüneburghttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/oktoberfestival.aspxOktoberfestival - bli med til Lüneburg08.09.2022 12:00:00

NBCC Aktiviteter

 

På tur til Åmål 2010

På tur til Åmål 2010

Tekst og foto: Tore Håvak

​​ 

Tilbake

Det er utrolig hvor stor responsen blir når noen nevner at det blir helgetur. Det hele startet på Mysen Caravan hvor et medlem nevnte at noen skulle til Örnäs Camping i Åmål. Jungeltelegrafen gikk og vi ble til slutt 11 enheter som var samlet til et uoffisielt treff 30. april til 2. mai. Det sier litt om samholdet i avdelingen!

Vi kom ned ganske tidlig på fredag for å få noe ut av det fine været vi hadde. Da var alt fire enheter på plass. Vi fikk rigget oss til og vårt nyinnkjøpte fortelt ble satt opp. Det ble også en del tid for fotografering og sosial kontakt. På kvelden trakk vi inn i vårt nye fortelt - det var litt varmere der enn ute. Vi fikk besøk av Arnt, Hilde, Finn og Unni og det ble en artig og koselig kveld.

Lørdag ble det en spasertur inn til Åmål sentrum, mens noen gikk bort til stranda. Det var sikkert ikke for å bade, men kanskje for og få en kommende sommerfølelse. Åmål er en koselig liten by med blanding av gamle og nye bygninger. Siden det var 1. mai så var det meste stengt også her. Vi fant oss en restaurant som var åpen, her fikk vi i oss ett wienerbrød og noe leskende. Etter en stund dukket flere av oss opp.

Men det flaueste jeg har opplevd var følgende: Mens jeg og Finn prater om bobil så ble jeg ivrig og brukte armene for og vise hvor stor bobilen skulle være. Da kommer Hilde R med ett serveringsbrett med to øl og wienerbrød. Dette ser selvfølgelig ikke jeg i min iver og slår til serveringsbrettet så det deiset i gulvet og begge flaskene med øl går i knas. Følte meg nokså flau og dum der jeg satt! Etter dette var armene mine i ro! Jeg vil nok en gang beklage dette som skjedde. Unnskyld Hilde R, det var ikke meningen! Tross fadesen ble det et koselig besøk og servitøren tok det sporty.

Når vi kom tilbake til campingen så hadde den ellevte enheten kommet og funnet seg en plass i sammen med de andre. På kvelden ble bobiler og vogner igjen fylt med gjester. Kveldstemperaturen var kjøligere enn kvelden før, så da ble det også for kaldt i forteltet. Vi fikk besøk av Torbjørg, Per, Finn og Unni og vi fikk nok en hyggelig kveld med våre gjester.

Søndag skinte selvfølgelig sola - når vi skulle reise hjem igjen. De fleste drøyde til det siste med å reise hjem for å nyte varmen til siste stund. Det som er så bra med vår avdeling er at mange av oss er så reiselystne, og vi er ikke vonde å be når vi får greie på at det blir en tur ei helg!

Det er første gang vi har vært i Åmål og det var en kjempekoselig plass. Det eneste jeg har hørt om Åmål er fra filmen ”Fucking Åmål”, men den er visst ikke tatt opp i Åmål, men i Trollhättan! Åmål er absolutt et sted å anbefale.

Se bildene fra turen:Tilbake


 

Annonser

 

 

Facebookhttps://www.facebook.com/nbccaskimFacebook
Ut på tur!https://www.facebook.com/groups/nbccaskimutpaaturUt på tur!
Grasrotandelenhttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/grasrotandelen.aspxGrasrotandelen
Ferda Mysenhttps://www.ferda.no/avdelinger/mysen/Ferda Mysen
Stamsaas Fritidhttps://stamsaasfritid.no/Stamsaas Fritid
Norum Bobilgårdenhttp://www.norumbobilgaarden.no/Norum Bobilgården
Bobil og Fritid AShttps://www.bobilogfritid.noBobil og Fritid AS
Slitu Karosseriverkstadhttp://www.slitu-karosseri.noSlitu Karosseriverkstad
Essen Bilhttps://essenbil.no/verksted/bobil/Essen Bil
Adams Camping Servicehttps://adamscaravan.no/Adams Camping Service
Andresen Bil Ramstadløkkahttps://andresenbil.no/ramstadlokkaAndresen Bil Ramstadløkka
NBCC avd. Askim og omegnhttp://www.nocc.no/lokal/askimNBCC avd. Askim og omegn