Egne aktiviteter

 

 

Oktoberfestival - bli med til Lüneburghttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/oktoberfestival.aspxOktoberfestival - bli med til Lüneburg08.09.2022 12:00:00

NBCC Aktiviteter

 

På tur med mommo og besse

​På tur med mommo og besse på Sommertreff i Karlstad 17. – 19. juni 2005

Tilbake

Fra Rykkinn til Karlstad er et lite stykke å kjøre med fullpakket bil og en 2-åring i baksetet. Men ikke ”nesten langt en gang” når målet er campingtur med mommo og besse. Vi skulle se på sola i Karlstad, og tippetrimmen var det jeg gledet meg mest til.

Selv kan jeg vel nesten si at jeg vokste opp i campingvogna, og har turet Sverige og Norge rundt med caravanklubben og grilldress. Linea, som er den lille toåringen vår, har aldri sovet i campingvogn før, så nå var det på tide.

Øs, pøs… For et vær. Fredagen viste ikke mye av sola i Karlstad. Men da alle forteltene stod oppe sluttet regnet, og ertesuppa ventet på kjøkkenet. Ertesuppe og akevitt for den som er glad i det :o)

Mannen min og jeg skulle sove i telt, og hadde plassert det trygt og godt under forteltet til mamma og Håvard. På den måten fikk vi overlatt Linea til besse og mormor om morgenen og sneket til oss litt ekstra søvn. Deilig!


Det var veldig stor overvekt av bobiler på treffet. Kan ikke huske at det var sånn da jeg var barn. Tror det var noe sånt som 7 bobiler og 2 vogner denne gangen. Mamma og Håvard kommer vel til å kjøpe seg større vogn etter hvert, ”går jo ikke an å parkere unga i forteltet vel”. Men joda mamma. Det går kjempefint. Riktig koselig faktisk!

Lørdagen skinte sola som bare det. Vi hadde leker for alle. Hesteskokasting og kube. Linea fikk spille i egen klasse, og som eneste deltager vant hun suverent. Noe som var veldig stas! Da kubespillet startet snek mannen min og jeg oss av gårde til badestranda, og kjente på isvannet, og ble riktig så solbrente. Etter en drøy time løp vi tilbake og skulle være med på grillingen. Langbord og grillmat omgitt av campingvogner, og strålende sol er så nærme idyll man kan komme. Det eneste som manglet for å fullbyrde barndomsminnene var trekkspill og Dire Straits :o)

Også søndagen var kjempefin. Og nå var det TIPPETRIM. Jeg lurer på om minnene har spilt meg et puss. Kan ikke huske at turen skulle være så kort. 3 ganger rundt huset er nesten like langt som tippetrimmen i Karlstad var. Men tipping var det i alle fall. Og noen av spørsmålene kunne jeg svare på. Svartbak er en måke, og tresprit = metanol.

Sola i Karlstad var på sitt beste, og Linea, Thomas og jeg hadde en kjempefin tur med mormor og besse. Det eneste jeg kan klage på var at vi ikke brukte høy nok solfaktor.


Og da kan vel treffvertene trekke seg svært fornøyde tilbake.

Tusen takk for turen.

Sommerhilsener fra Linea, Thomas og Anett Roselin Svardal

Tilbake


 

Annonser

 

 

Facebookhttps://www.facebook.com/nbccaskimFacebook
Ut på tur!https://www.facebook.com/groups/nbccaskimutpaaturUt på tur!
Grasrotandelenhttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/grasrotandelen.aspxGrasrotandelen
Ferda Mysenhttps://www.ferda.no/avdelinger/mysen/Ferda Mysen
Stamsaas Fritidhttps://stamsaasfritid.no/Stamsaas Fritid
Norum Bobilgårdenhttp://www.norumbobilgaarden.no/Norum Bobilgården
Bobil og Fritid AShttps://www.bobilogfritid.noBobil og Fritid AS
Slitu Karosseriverkstadhttp://www.slitu-karosseri.noSlitu Karosseriverkstad
Essen Bilhttps://essenbil.no/verksted/bobil/Essen Bil
Adams Camping Servicehttps://adamscaravan.no/Adams Camping Service
Andresen Bil Ramstadløkkahttps://andresenbil.no/ramstadlokkaAndresen Bil Ramstadløkka
NBCC avd. Askim og omegnhttp://www.nocc.no/lokal/askimNBCC avd. Askim og omegn