Egne aktiviteter

 

 

NBCC Aktiviteter

 

​​Vi dro på dans på Finnskogen

Vi dro på dans  med Ingemars på Finnskogen 

Tekst og foto: Magne Storlien og Tore Håvak

De fleste som har vært med på pinsetreffet til avdeling Solør på Kynnbrua har sikkert registrert at det er slått opp plakater på veggen ved inngangspartiet. For det arrangeres også dansefester her og den siste helga i august i 2010 skulle Ingemars spille på fredagskvelden. I fjor var Iren og Magne på tilsvarende dans og på pinsetreffet i år ble det snakk om å dra i gang en uoffisiell felles tur i år. En liten artikkel i Cara-vennen - og vips så ble vi sju bobiler som tok med oss dansefoten langt inn i de dype skoger.

Det ble en langweekend der alle kom på torsdag og ble til søndag. Magne kom tidlig og hadde samlet i hop noe tørr ved. På kvelden ble det tent leirbål for å jage vekk den høstkjølige lufta. Solveig hadde bakt en kake som ble servert sammen med kaffe og noe attåt. Stemningen rundt bålet ble både livlig og koselig. Fredag var det noen som tok en tur i skogen for å plukke tyttebær, for det var det mye av. Det ble en del kilo med bær som ble med hjem for sylting. Tyttebæra til ribba er sikret i år! 

Magne og Iren tok syklene fatt for å utforske skogsveiene rundt ved Kynna. Baktanken var å finne kantareller, men den gang ei, for de trives visst ikke på Finnskogen! 

For å fylle tiden til vi skulle på dans så fant vi fram hesteskoene. Selv om det kom noen regnbyger så la det ingen demper på innsatsen.

Så var tiden inn for helgens høydepunkt. De fleste tok på seg finstasen før vi satte kursen mot danselokalet rett ved. For oss som liker Ingemars så er jo dette noe man ser fram til. De startet å spille halv ti og til å begynne med så virket det som om det ikke var så mange som ville høre på dem. Men etter et par melodier, strømmet folket til og dansegulvet ble flittig brukt. Deretter var det hæla i taket til klokka ble to.

Lørdag var det regn og atter regn, så vi ble sittende skravlende under markisene helt til regnet avtok utover kvelden. Men det var jo en stor trøst å høre at de som hadde valgt Hallingtreffet på Nesbyen denne helga hadde enda mer nedbør enn oss! Noen tok på seg regntøy for å gå i skogen for å plukke mer tyttebær. 

Andre ”slaktet” et par tørrfuruer i nærheten, for når kvelden kom skulle vi igjen ha leirbål. Det ble enda en hyggelig kveld, tidvis med paraply som hjelp for det bløte som kom ovenfra. Søndag formiddag gikk med til pakking av bløte markiser og fortelt før vi satte nesa hjemover. 

Til tross for været hadde vi en veldig trivelig helg på Finnskogen. Det kan hende det blir reprise til neste år, men vi må følge med på spillelista på www.ingemars.com før vi vet om det blir noen ny dansetur til Finnskogen.

Her er 16 bilder:​


 

Annonser

 

 

Facebookhttps://www.facebook.com/nbccaskimFacebook
Ut på tur!https://www.facebook.com/groups/nbccaskimutpaaturUt på tur!
Grasrotandelenhttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/grasrotandelen.aspxGrasrotandelen
Ferda Mysenhttps://www.ferda.no/avdelinger/mysen/Ferda Mysen
Stamsaas Fritidhttps://stamsaasfritid.no/Stamsaas Fritid
Norum Bobilgårdenhttp://www.norumbobilgaarden.no/Norum Bobilgården
Bobil og Fritid AShttps://www.bobilogfritid.noBobil og Fritid AS
Slitu Karosseriverkstadhttp://www.slitu-karosseri.noSlitu Karosseriverkstad
Essen Bilhttps://essenbil.no/verksted/bobil/Essen Bil
Adams Camping Servicehttps://adamscaravan.no/Adams Camping Service
Andresen Bil Ramstadløkkahttps://andresenbil.no/ramstadlokkaAndresen Bil Ramstadløkka
NBCC avd. Askim og omegnhttp://www.nocc.no/lokal/askimNBCC avd. Askim og omegn