Egne aktiviteter

 

 

Bowling og pizza onsdag 6. novemberhttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/Bowling-og-pizza.aspxBowling og pizza onsdag 6. november06.11.2019 14:00:00

NBCC Aktiviteter

 

Velkommen til NBCC avd. Askim og omegn

​​​​​​​Lokalavdelingen av Norsk Bobil og Caravan Club for Indre Østfold ble startet 1. mars 1990 og vi feiret de første 25 årene med en stor jubileumsfest lørdag 11. april 2015 i Foreningshuset på Slitu.

Kartet nederst viser avdelingens område i grønt. Det er kommunene Askim, Eidsberg, Hobøl, Marker, Rakkestad, Rømskog, Skiptvet, Spydeberg og Trøgstad i Østfold. Det vil si alle med postnummer som begynner på 18. I tillegg hører 1950 Rømskog og den sydligste delen av Akershus med postnummer 1970 Hemnes tilvårt område. Medlemstallet har i alle år vært relativt stabilt og per august 2018 er vi ca 270 medlemsfamilier i avdelingen. Men vi har plass til mange flere, så velkommen skal du være! Ta gjerne kontakt med en i styret hvis du vil melde deg inn eller bare slå av en prat.

Vi er en aktiv avdeling og har mange aktiviteter på programmet:
Det sikkerhetsmessige er viktig og derfor tilbyr vi i samarbeid med Mysen trafikkstasjon gratis teknisk kontroll av vogner og bobiler på våren. Vi tilbyr også kjørekurs, øvelseskjøring og merkekjøring - både med vogn og bobil.

Vi arrangerer egne treff både vår og høst med bra deltakelse. I 2006 startet vi det som allerede har blitt en tradisjon: Kanontreff på Høytorp Fort på Mysen i juni. Her inviterer vi alle NBCC-medlemmer i hele landet til treff! Det pleier å samle drøyt 50 ekvipasjer fra omtrent 15 forskjellige avdelinger på Østlandet. 12. til 14. juni 2018 arrangerte vi det 13. Kanontreffet på Mysen. Se eget menypunkt om Kanontreffet.

Men vi drar også gjerne på andre avdelingers treff. Det pleier å være mange fra NBCC avd. Askim og omegn som deltar på både Eda-treffet, Pinsetreffet på Kynnbrua, Ænslestreffet på Helgøya, Regiontreffet og Hallingtreffet med flere. På Barnas Camping Festival på Hunderfossen spanderer vi treffavgiften hvis du deltar med barn. 

Påsken 2003 arrangerte vi den første fellesturen. Da gikk ferden til Wassenar i Nederland - "Tour Holland 2003". I påsken 2006 var det "Tour Berlin 2006" som stod på programmet og i påsken 2008 arrangerte vi "Tour Lübeck 2008" med 14 deltakende ekvipasjer. Påsken 2009 dro vi igjen til Nederland for å møte våren - "Tour Holland 2009". I 2010 var det Malmö som stod på programmet: "Tour Malmö 2010". Den foreløpig siste turen gikk til Nord-Tyskland i påsken 2011: "Tour Neukloster 2011" med 14 deltakende ekvipasjer. På grunn av tidlig påske blir det ingen felles påsketurer i 2012 og 2013, men i 2014 var påsken senere på året og da ble Tour Praha 2014 arrangert med 16 deltakende ekvipasjer! I påsken 2017 gikk turen til Amsterdam med 12 deltakende ekvipasjer! Les om alle turene vi har hatt under menypunktet Minneboka. 

Det sosiale er meget viktig og det tar vi vare på gjennom årsfest, medlemsmøter, julematmøte, julekakebaking og juletrefest! Hver høst har vi en årsfest hvor man kan overnatte i egen vogn/bobil utenfor på parkeringsplassen. Populært!

Medlemsmøtene er også viktig - her prøver vi å finne temaer som engasjerer dere campingvenner.

Vi har et meget godt sosialt miljø - og du er herved invitert! Se gjerne på terminlista og referatene og bildene fra arrangementene som har vært.​

ostfold2016.jpg


 

Annonser

 

 

Facebookhttps://www.facebook.com/nbccaskimFacebook
Grasrotandelenhttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/grasrotandelen.aspxGrasrotandelen
Ferda Mysenhttp://www.mysencaravan.noFerda Mysen
Slitu Karosseriverkstadhttp://www.slitu.noSlitu Karosseriverkstad
Askim Caravan & Fritidhttp://www.finn.no/finn/car/mobilehome/result?orgId=1768090144Askim Caravan & Fritid
Norum Bobilgårdenhttp://www.norumbobilgaarden.no/Norum Bobilgården
Essen Bilhttp://www.essenbil.noEssen Bil
Andresen Bil Ramstadløkkahttps://andresenbil.no/ramstadlokkaAndresen Bil Ramstadløkka
NBCC avd. Askim og omegnhttp://www.nocc.no/lokal/askimNBCC avd. Askim og omegn