Egne aktiviteter

 

 

NBCC Aktiviteter

 

Velkommen til NBCC avd. Askim og omegn

​​​​​​​​​​Lokalavdelingen av Norsk Bobil og Caravan Club for Indre Østfold ble startet 1. mars 1990 og vi planla å feire de første 30 årene med en stor jubileumsfest lørdag 19. september 2020 i Foreningshuset på Slitu - men det avlyste smittevernreglene!

Kartet nederst viser avdelingens område i grønt. Det er kommunene Indre Østfold, Marker, Rakkestad og Skiptvet. Det vil si alle med postnummer som begynner på 18. I tillegg hører 1950 Rømskog og den sydligste delen av Akershus med postnummer 1970 Hemnes til vårt område. (Askim, Eidsberg, Hobøl, Spydeberg og Trøgstad ble 1/1-2020 slått sammen til Indre Østfold kommune) Vi ligger i Østfold som nå er sammenslått med Akershus og Buskerud til Viken fylke. 

Medlemstallet har dessverre vært synkende de siste årene, slik som andre avdelinger i NBCC. Per februar 2022​ er vi ca 235 medlemsfamilier i avdelingen. Men vi har plass til mange flere, så velkommen skal du være! Ta gjerne kontakt med en i styret hvis du vil melde deg inn eller bare slå av en prat.

Vi er en aktiv avdeling og har mange aktiviteter på programmet:
Det sikkerhetsmessige er viktig og derfor har vi "alle år" på våren tilbudt gratis teknisk kontroll for medlemmene i samarbeid med Mysen trafikkstasjon. Nå lar det dessverre seg ikke lenger gjøre, så nå samarbeider vi med Andresen Bil på Ramstadløkka. Vi tilbyr også øvelseskjøring og merkekjøring - både med vogn og bobil.

Vi arrangerer egne treff både vår og høst med bra deltakelse. I 2006 startet vi det som allerede har blitt en god tradisjon: Kanontreff på Høytorp Fort på Mysen i juni. Her inviterer vi alle NBCC-medlemmer i hele landet til treff! Det pleier å samle drøyt 50 ekvipasjer fra omtrent 15 forskjellige NBCC-avdelinger på Østlandet. Etter to års corona-opphold arrangerer vi 10. til 12. juni 2022 Kanontreffet på Mysen for 15. gang! Se eget menypunkt om Kanontreffet.

Men vi drar også gjerne på andre avdelingers treff. Det pleier å være mange fra NBCC avd. Askim og omegn som deltar på både Eda-treffet til avd. Oslo, Pinsetreffet på Kynnbrua til avd. Solør, Ænslestreffet på Helgøya til avd. Hamar og omegn, Regiontreffet for region 11 (Østfold, Akershus og Oslo), Hallingtreffet, avd. Hallingdal med flere. På Barnas Camping Festival på Hunderfossen som avd. Gjøvik og omegn og avd. Lillehammer og omegn samarbeider om spanderer vi treffavgiften hvis du deltar med barn. 

Påsken 2003 arrangerte vi den første fellesturen av flere sørover:

  • "Tour Holland 2003" til Wassenar i Nederland
  • "Tour Berlin 2006" til Berlin i Tyskland
  • "Tour Lübeck 2008" til Lubeck i Nord-Tyskland
  • "Tour Holland 2009" til Amsterdam i Nederland
  • "Tour Malmö 2010" til Malmö i Syd-Sverige
  • "Tour Neukloster 2011" til Neukloster i Nord-Tyskland
  • "Tour Praha 2014" til Praha i Tsjekkia
  • "Tour Amsterdam 2017" til Nederland og Keukenhof
Fomålet med turene er å få med de som ikke føler seg trygge alene med på en Europa-tur med guidet trygg veiledning slik at de neste år tør å kjøre på egen hånd!

I 2017 var den foreløpig siste felles påsketuren vi har arrangert, flere følger kanskje? Les om alle turene vi har hatt under menypunktet Minneboka. 

Det sosiale er meget viktig og det tar vi vare på gjennom årsfest, medlemsmøter, bowling, julematmøte, julekakebaking og juletrefest! Julematmøtet i november pleier å samle omtrent 100 medlemmer - veldig populært og kjempegod julemat! Hver høst har vi en årsfest hvor man kan overnatte i egen vogn/bobil utenfor på parkeringsplassen. Praktisk det!

Medlemsmøtene er også viktig - her prøver vi å finne temaer som engasjerer dere campingvenner og holde møtene hos våre samarbeidspartnere/annonsører.

Vi har et meget godt sosialt miljø - og du er herved invitert! Se gjerne på terminlista og referatene og bildene fra arrangementene som har vært.​

​​kart-fra-2020.jpg


 

Annonser

 

 

Facebookhttps://www.facebook.com/nbccaskimFacebook
Ut på tur!https://www.facebook.com/groups/nbccaskimutpaaturUt på tur!
Grasrotandelenhttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/grasrotandelen.aspxGrasrotandelen
Ferda Mysenhttps://www.ferda.no/avdelinger/mysen/Ferda Mysen
Stamsaas Fritidhttps://stamsaasfritid.no/Stamsaas Fritid
Norum Bobilgårdenhttp://www.norumbobilgaarden.no/Norum Bobilgården
Bobil og Fritid AShttps://www.bobilogfritid.noBobil og Fritid AS
Slitu Karosseriverkstadhttp://www.slitu-karosseri.noSlitu Karosseriverkstad
Essen Bilhttps://essenbil.no/verksted/bobil/Essen Bil
Adams Camping Servicehttps://adamscaravan.no/Adams Camping Service
Andresen Bil Ramstadløkkahttps://andresenbil.no/ramstadlokkaAndresen Bil Ramstadløkka
NBCC avd. Askim og omegnhttp://www.nocc.no/lokal/askimNBCC avd. Askim og omegn