Egne aktiviteter

 

 

NBCC Aktiviteter

 

Flott medlemsmøte hos Ferda Mysen

​​IMG_1028b.JPG​​

​​​​Torsdag 21. mars ble vårens medlemsmøte arrangert og nok en gang hos Mysen Caravan - som nå har blitt til Ferda Mysen..

Hele 65 medlemmer hadde møtt opp med egen stol og slo seg forventingsfulle ned. 

Leder Magne ønsket velkommen og orienterte om programmet for kvelden og første punkt var at leder Rune Lysaker skulle orientere om overgangen fra Mysen Caravan til Ferda Mysen og de utbyggingene av lokalene som allerede var igangsatt og den verkstedutbyggingen som skulle starte i løpet av 2019. Store planer!

Men før Rune fikk ordet overrasket forsamlingen han med unison avsynging av bursdagssangen - Rune fylte nemlig 50 år dagen før. Han ble en smule overrasket :-) !

Så fikk Rune endelig ordet og det var en omfattende utbygging han presenterte - både utstillingslokaler og et nytt stort verksted. Men han presiserte at det meste ble som før - de samme ansatte og den samme servicen. Godt å høre!

Så forsøkte leder Magne å trigge reiselysten med å informere om hva vi som medlemmer kan få av fordeler av å være medlemmer av NBCC når vi drar på ferietur i Norge, Norden og Europa.

Som vanlig måtte vi ha en pause hvor arrangementskomiteenes kaker ble fortært sammen med en kaffekopp - og loddsalget startet.

Praten gikk livlig, men vi måtte videre og Magne tok oss gjennom arrangementene framover.  Det er mange treff som våre medlemmer trofast deltar på: Edatreffet, Ænslestreffet, pinsetreffet på Kynna og Barnas Camping Festival som eksempler

Så ble det info om Nordisk Camping Treff på Lillehammer i juli. Der ble medlemmene oppfordret til på melde seg på felt A som er på gress og at vi tar oppsamlingskjøring fra Biri travbane. Vi håper mange blir med på NCT 2019.

Medlemsmøtet ble avsluttet med premierevisning av videoen som Tore Håvak har laget fra Tour Amsterdam 2017. Vi viste også en kortversjon av video fra Tour Holland 2003 - 14 år tidligere! En stor takk til Tore som har lagt ned en enorm jobb for at klubbens historie blir bevart for framtiden!

Så ble møtet avsluttet med trekning av lotteriet hvor mange flotte gevinser fikk nye ​eiere! (Det ble solgt lodd for 4000 kroner!)

Til slutt ønsket leder Magne alle vel hjem og god påske!

Noen bilder:

IMG_1011b.JPG

IMG_1001b.JPGIMG_1012b.JPGIMG_1035b.JPG​​​​​


 

Annonser

 

 

Facebookhttps://www.facebook.com/nbccaskimFacebook
Ut på tur!https://www.facebook.com/groups/nbccaskimutpaaturUt på tur!
Grasrotandelenhttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/grasrotandelen.aspxGrasrotandelen
Ferda Mysenhttps://www.ferda.no/avdelinger/mysen/Ferda Mysen
Stamsaas Fritidhttps://stamsaasfritid.no/Stamsaas Fritid
Norum Bobilgårdenhttp://www.norumbobilgaarden.no/Norum Bobilgården
Bobil og Fritid AShttps://www.bobilogfritid.noBobil og Fritid AS
Slitu Karosseriverkstadhttp://www.slitu-karosseri.noSlitu Karosseriverkstad
Essen Bilhttps://essenbil.no/verksted/bobil/Essen Bil
Adams Camping Servicehttps://adamscaravan.no/Adams Camping Service
Andresen Bil Ramstadløkkahttps://andresenbil.no/ramstadlokkaAndresen Bil Ramstadløkka
NBCC avd. Askim og omegnhttp://www.nocc.no/lokal/askimNBCC avd. Askim og omegn