Egne aktiviteter

 

 

NBCC Aktiviteter

 

Fra medlemsmøtet hos Ferda

​​​
Onsdag 27. oktober var det endelig klart for medlemsmøte igjen etter ufrivillig korona-opphold! Over 60 medlemmer, hvorav ca 8 fra naboavdeling Follo, møtte opp hos Ferda til et spekket program.

Først orienterte Sjur om Ferda og alle 12 avdelingene landet rundt. Så fikk Magne ordet og snakket om NBCC's planer framover, både lokalt og sentralt.

Deretter var det dags for kveldens hovedtema: Strøm og lithiumbatterier, lading, solceller m.m. og Øyvind Raaen fra Skanbatt geleidet forsamlingen gjennom ampere, amperetimer, volt, watt og selvutlading på en suveren måte og svarte på mange spørsmål fra salen. Han overbeviste oss om at lithiumbatterier er framtidens teknologi for forbruksbatterier til både campingvogner og bobiler, og at blybatterier (gel/AGM) er gammeldags og utdatert teknologi! Lithium er dyrere i innkjøp, men billigere på sikt, hvis man ser på levetiden som for lithiumbatterier som er på 10-12 år.

Så orienterte Erik og Trond fra NAF avd. Follo om sitt nye kurs for bobilsjåfører. NBCC vil sammen med NAF forsøke å få til et regionalt tilbud til NBCC-medlemmer om et eget kurs til spesialpris. Kurset inneholder teori, øvelseskjøring og glattkjøring - spennende!

I pausen spanderte Ferda kringle og kaffe og praten gikk livlig blant deltakerne. Hyggelig å skravle litt med gamle kjente igjen.

Arrangementskomiteen hadde vært på lagerrommet vårt på Høytorp og funnet fram flotte gevinster som ble loddet ut. Ferda bidro også med en gevinst, en pose stappfull av produkter alle ivrige campere trenger - verdi ca kr 500! Loddsalget gikk så bra at det ble solgt lodd for over 4000 kroner, takk til dere som kjøpte og gratulerer til dere som vant noe!

Som siste post på programmet kunne de som ville bli med inn på en liten omvisning på verkstedet som ble åpnet i fjor. I tillegg kunne man kjøpe utvalgt rekvisita til spesialpris!

Vi takker Ferda og Sjur så mye for at vi fikk komme,​ og siden det alltid er stor deltakelse når vi har medlemsmøter hos Ferda betyr vel det at medlemmene har en trivelig kveld her.

Tekst: Magne Storlien. Foto: Sjur Heglund, David Sjøen og Magne Storlien

Her er noen bilder: 

Annonser

 

 

Facebookhttps://www.facebook.com/nbccaskimFacebook
Ut på tur!https://www.facebook.com/groups/nbccaskimutpaaturUt på tur!
Grasrotandelenhttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/grasrotandelen.aspxGrasrotandelen
Ferda Mysenhttps://www.ferda.no/avdelinger/mysen/Ferda Mysen
Stamsaas Fritidhttps://stamsaasfritid.no/Stamsaas Fritid
Norum Bobilgårdenhttp://www.norumbobilgaarden.no/Norum Bobilgården
Bobil og Fritid AShttps://www.bobilogfritid.noBobil og Fritid AS
Slitu Karosseriverkstadhttp://www.slitu-karosseri.noSlitu Karosseriverkstad
Essen Bilhttps://essenbil.no/verksted/bobil/Essen Bil
Adams Camping Servicehttps://adamscaravan.no/Adams Camping Service
Andresen Bil Ramstadløkkahttps://andresenbil.no/ramstadlokkaAndresen Bil Ramstadløkka
NBCC avd. Askim og omegnhttp://www.nocc.no/lokal/askimNBCC avd. Askim og omegn