Egne aktiviteter

 

 

Treff på Badstuahttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/Badstua-2020.aspxTreff på Badstua14.08.2020 14:00:00
Regiontreff på Teksten campinghttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/Regiontreff-2020.aspxRegiontreff på Teksten camping21.08.2020 14:00:00
Høsttreff på Kynnahttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/høsttreff-på-Kynna-2020.aspxHøsttreff på Kynna04.09.2020 14:00:00
Tematreff på Haugedalenhttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/Tematreff-2020.aspxTematreff på Haugedalen11.09.2020 14:00:00

NBCC Aktiviteter

 

Ho, ho - er det noen snille barn her?

​​​Nok en gang arrangerte vi god gammeldags juletrefest. Denne gangen la vi det til før jul, nærmere bestemt til lørdag 12. desember. Stedet var allaktivitets- / menighetshuset ved Trømborg kirke.

Tekst: Magne Storlien. Foto: Leif Danielsen

Leder Elisabeth ønsket 21 unger og 25 voksne velkommen og som vanlig var det Eli Sandtrøen og datteren Jenny som underholdt. Etter å ha spilt noen julemelodier samlet Eli ungene og de satt som tente lys når Eli fortalte​. Det var herlig å se alle de flotte ungene med full oppmerksomhet på historien til Eli.

Så var det bespisning i form av litt medbrakt til fellesbordet og i tillegg en kjempestor pølsekjele, litt brus, rød saft og masse kaffe.

Så var det på høy tid å gå rundt juletreet og jammen ble det ikke to fulle ringer! Som vanlig var den siste julemelodien "På låven sitter nissen" og når den var ferdig ropte alle barna så høyt de kunne på nissen - og jammen kom han ikke også i år med sekken full av poser med litt julegodterier.

Dermed var årets juletrefest vel i havn og det var litt færre deltakere enn forventet, så antagelig passer det bedre å vente til rett etter nyttår. Vi får se ved neste korsvei.

En stor takk til unger, foreldre, besteforeldre og ikke minst til Eli og Jenny. Og vi får vel ​​​takke nissen også, ellers kommer han kanskje ikke neste år :-)

Her følger som vanlig noen bilder:


 

Annonser

 

 

Facebookhttps://www.facebook.com/nbccaskimFacebook
Grasrotandelenhttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/grasrotandelen.aspxGrasrotandelen
Ferda Mysenhttp://www.mysencaravan.noFerda Mysen
Slitu Karosseriverkstadhttp://www.slitu.noSlitu Karosseriverkstad
Askim Caravan & Fritidhttp://www.finn.no/finn/car/mobilehome/result?orgId=1768090144Askim Caravan & Fritid
Norum Bobilgårdenhttp://www.norumbobilgaarden.no/Norum Bobilgården
Essen Bilhttp://www.essenbil.noEssen Bil
Andresen Bil Ramstadløkkahttps://andresenbil.no/ramstadlokkaAndresen Bil Ramstadløkka
NBCC avd. Askim og omegnhttp://www.nocc.no/lokal/askimNBCC avd. Askim og omegn