Egne aktiviteter

 

 

Invitasjon til juletrefesthttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/juletrefest2023.aspxInvitasjon til juletrefest07.01.2023 13:00:00

NBCC Aktiviteter

 

Fra julemarkedsturen til Vilnius

​Tekst: Grethe Bunes. Foto: Deltakerne på turen​

Før turen hadde vi et møte hvor vi ble enige om å leie buss som kjørte og hentet oss på Torp. Vi ble også enige om to felles middager.

Vi var 26 personer som dro til Vilnius 30/11 – 4/12. Ni personer gikk på bussen i Mysen, fire i Askim, seks i Skiptvet og to ved Sonsveien stasjon. Fire personer 
kjørte egen bil og en tok annen buss. 26 deltakere til sammen.

Det ble en behagelig flytur. Fra flyplassen tok vi lokal buss til sentrum. Vi gikk så til Europe Royal Hotel og fikk utdelt bestilte rom. Hotellet var  bra, men noen måtte bytte rom p.g.a kalde rom.

Vi ble enige om å møtes for å gå å spise. Vi måtte dele oss etter hvert, for vi  ble litt mange.  Vi var 8 som spiste sammen. Det var god mat og drikke og vi hadde en fin kveld.

Frokosten på hotellet var bra og vi koste oss. Julemarkedet åpnet ikke før kl. 19 på lørdagskvelden. Det var også et innedørsmarked og et lite ute i nærheten.

Vi gikk til markedet inne, og der var det jammen en fin oppbevaringsplass til mannfolkene som ikke var så glade i å gå og glane. Der var det både øl og mye annet godt. Ellers gikk vi og kikket litt rundt i byen. Vi traff på kjente og spiste lunsj sammen. Noen var også på kjøpesenter og museum o.l.

Lørdagskvelden hadde vi felles middag på hotellet kl. 18.00.  Da hadde vi alle samme meny. Det var god mat også i dag og  vi hadde en fin stund sammen. Vi ble enig om å bestille buss til flyplassen på mandag. Etterpå gikk vi ut på byen. Noen gikk på julemarked og andre på bar og noen rakk begge deler! Nok en fin dag.

Søndag var vi på julemarkedet. Ellers ruslet vi litt rundt omkring som lørdag. Vi møttes på kvelden og gikk samlet til restauranten til middag hvor vi hadde forhåndsbestilt. Der fikk vi et eget rom i en fin kjeller. Her bestilte den enkelte det man ønsket og det ble nok en veldig trivelig kveld. God mat og drikke her og. Etterpå ruslet vi ut på byen og Terje og jeg, og mange med oss, gikk til baren vi var på lørdagskvelden. Vi skravlet og koste oss .
 
Mandag var det pakking og en liten tur ut, før bussen tok oss ut til flyplassen. Flyturen gikk fint og på Torp stod bussen klar og kjørte oss hjem.
 
Takk for en virkelig hyggelig tur alle sammen. Takk til Iren og Magne som ordner så fint for oss alle!

PS: Vi tar gjerne en tur til. Kanskje planlegge tidligere da.

En liten hilsen fra Grete

Her er noen bilder hvor mange av deltakerne har bidratt:
​​
​​​​

 

Annonser

 

 

Facebookhttps://www.facebook.com/nbccaskimFacebook
Ut på tur!https://www.facebook.com/groups/nbccaskimutpaaturUt på tur!
Grasrotandelenhttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/grasrotandelen.aspxGrasrotandelen
Ferda Mysenhttps://www.ferda.no/avdelinger/mysen/Ferda Mysen
Stamsaas Fritidhttps://stamsaasfritid.no/Stamsaas Fritid
Norum Bobilgårdenhttp://www.norumbobilgaarden.no/Norum Bobilgården
Bobil og Fritid AShttps://www.bobilogfritid.noBobil og Fritid AS
Slitu Karosseriverkstadhttp://www.slitu-karosseri.noSlitu Karosseriverkstad
Essen Bilhttps://essenbil.no/verksted/bobil/Essen Bil
Adams Camping Servicehttps://adamscaravan.no/Adams Camping Service
Andresen Bil Ramstadløkkahttps://andresenbil.no/ramstadlokkaAndresen Bil Ramstadløkka
NBCC avd. Askim og omegnhttp://www.nocc.no/lokal/askimNBCC avd. Askim og omegn