Egne aktiviteter

 

 

Høsttreff på Kanaltangen, Strømsfoss, Østfoldhttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/Høsttreff-2019.aspxHøsttreff på Kanaltangen, Strømsfoss, Østfold30.08.2019 06:00:00

NBCC Aktiviteter

 

Høsttreff på Kanaltangen, Strømsfoss, Østfold

​​​​​​​​

​Også i år arangerer vi i NBCC avd. Askim og omegn et uformelt høsttreff. Denne gangen i Aremark, nærmere bestemt på den nye stellplassen Kanaltangen som ligger idyllisk til i  Strømsfoss! 

Uformelt treff betyr at det ikke er så mye forberedt program, men at det sosiale er det viktigste!

Kanaltangen er en fantastisk perle omkranset av vann - med vassdraget på den ene siden og kanalen/slusene på den andre siden. Dette skaper et flott område som er perfekt for en campinghelg!

På plassen er det 8 strømuttak. Det er toalett og dusjmuligheter og det er også mulig å tømme do'en. Det er også en stor lavvo midt i området som vi kan disponere hvis været tilsier det. 

Det er Haldenvassdragets Kanalselskap som eier plassen og vi har et godt samarbeid med dem - ikke minst med leder Steinar Fundingsrud som har underholdt oss flere ganger tidligere med flott musikk i lag med noen kamerater i lystig lag. Du skal ikke se bort fra at det kan gjenta seg...

Påmelding til David på tlf 917 09 134 eller epost david.sjoen@hotmail.com 
(Du kan også melde på til Magne som kommer direkte fra Kroatia-ferien til treffet - tlf 928 50 572 - avd129@nocc.no)

IMG_1213.JPG

IMG_20180702_142833.jpg

 

Annonser