Egne aktiviteter

 

 

Innkalling til årsmøte 2022http://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/årsmøtet2022.aspxInnkalling til årsmøte 202205.02.2022 14:00:00
AVLYST: Invitasjon til årsfesthttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/årsfesten2022.aspxAVLYST: Invitasjon til årsfest05.02.2022 18:00:00
Kanontreffet 2022http://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/Kanontreffet-2022.aspxKanontreffet 202210.06.2022 08:00:00

NBCC Aktiviteter

 

Fra julematmøtet 2018

Det var skikkelig grått og trist den 21. november når det årvisse julematmøtet skulle avholdes. Likevel møtte det opp nesten 100 medlemmer i Kirkeby grendehus i Eidsberg denne kvelden. Som vanlig ble man ønsket velkommen med en gløgg før man fant sin plass ved bordet. Også i år var det bare positive tilbakemeldinger å høre når ribba og medisterkaker og -pølser var fortært. Nok en stor takk til vår huskokk Roar!


Som vanlig var det etter maten utdeling av diplomer til de som har langt medlemskap og de som hadde tatt ferdighetsmerket med campingvogn og bobil. Loddsalget nådde nye høyder for komiteen hadde virkelig flotte gevinster å lokke med, så det var ikke så rart! Noen av de fornøyde vinnerne ser du nederst på siden.


Denne gjengen sørget for at de andre kunne slappe av og kose seg.


Utdeling av velfortjente ferdighetsmerker. Fra venstre: Thore Grøtvedt (4. gang gull med bobil), Ragnar Holm (1. gang med bobil), Åge Kleven (2. gang), Tore Karlsen (5. gang), David Sjøen (5), Ole Harald Mørk (8) og Thorun Ruud på vegne av Morten Ruud (sølv med vogn)


Alle disse har vært med leeeeenge og jubilerte i 2018! Fra venstre: Marit og Erik Dramstad (10 år), Olav og Liv Brennhovd (10 år), Solveig og David Sjøen (10 år), Tore Karlsen og Irene Nilsen (10 år), John Karlsen (20 år), Unni og Finn Pedersen (25 år) og Elisabeth Bjørnstad (uten Per Ivar her) (10 år). Vi gratulerer og håper dere blir med i mange flere år!

Noen flere bilder: 

Annonser

 

 

Facebookhttps://www.facebook.com/nbccaskimFacebook
Grasrotandelenhttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/grasrotandelen.aspxGrasrotandelen
Ferda Mysenhttps://www.ferda.no/avdelinger/mysen/Ferda Mysen
Slitu Karosseriverkstadhttp://www.slitu-karosseri.noSlitu Karosseriverkstad
Stamsaas Fritidhttps://stamsaasfritid.no/Stamsaas Fritid
Norum Bobilgårdenhttp://www.norumbobilgaarden.no/Norum Bobilgården
Essen Bilhttps://essenbil.no/verksted/bobil/Essen Bil
Andresen Bil Ramstadløkkahttps://andresenbil.no/ramstadlokkaAndresen Bil Ramstadløkka
Bobil og Fritid AShttps://www.bobilogfritid.noBobil og Fritid AS
Optimax Tuninghttps://optimaxtuning.no/Optimax Tuning
NBCC avd. Askim og omegnhttp://www.nocc.no/lokal/askimNBCC avd. Askim og omegn