Egne aktiviteter

 

 

NBCC Aktiviteter

 

Tour Lübeck 2008

​​​Påsketur til Lübeck med NCC avd Askim og omegn!
Av Tor Ulf Bygmester
Det hadde seg slik at da jeg besøkte Bobilmessa i begynnelsen av mars, traff jeg Knut og Cristian som ivrige ververe på NCC sin stand. Det ble en lang og hyggelig prat som endte med at Berit og jeg ble invitert med på avdelingens påsketur til Lübeck. Det at vi var medlemmer av CC i Sverige og NB i Norge var inngangsbillett god nok. Vi startet fra Råholt lørdag morgen den 14. mars og traff selskapet på plass på Schönböcken Camping i Lübeck, søndag ettermiddag. Da hadde vi overnattet like ved Öresund på dansk side på veien nedover 

Tilbake

 Vi var de eneste som kjørte broene. Vi hadde et ærend i Kolding, da hovedkontoret for Camping Cheque Skandinavia, ligger der. Vi hadde nemlig noen sjekker liggende som var gått ut på dato, og ettersom vi var så nær, fant vi det praktisk å få ordnet opp i dette ved fysisk tilstedeværelse. Slik fikk vi de direkte overført vårt Camping Cheque Gold Card, og kunne begynne å bruke de som 2008/2009 sjekker umiddelbart.

Opplegget fra avdelingens side var meget velorganisert og ypperlig tilrettelagt. Vi var på byvandring etter en oppskrift fra Turistkontoret i Lübeck, men Cristian førte ann i etter hvert kjent stil, med Marta smilende ved sin side, og det de to ikke visste, var på ingen måte verdt å vite noe om.  Vi var også på omvisning i kanalbåt med kjentmann som fortalte om det meste vi så fra den kanten av byen. Cristian oversatte til østfolddialekt. Vi spaserte til CITY kjøpesenter og frotset i gode tilbud, og vi spiste og drakk litt både her og der. Onsdagskvelden var vi på en helt spesiell restaurant med historiske røtter tilbake til femtenhundretallet. Hele følget på 30 personer gjorde et markant innslag, og våre drikkeviser ble absolutt akseptert. Måltidet var uforglemmelig enormt og bussturen tilbake til Campingen var helmaks, ettersom bussjåføren kjørte en omvei for å bringe oss trygt helt hjem så sent på kvelden. (NB! Vi var de eneste passasjerene.)

Langfredag løste selskapet seg opp, og store og små grupper tok hver sin veg. Berit og jeg valgte å starte på hjemveien med Kongens København som første stopp. Deretter ble det Vita Sannar før vi trygt var hjemme igjen på Råholt Været var henholdsvis bløtt, grønt, hvitt og stritt, men hvem bryr seg om  slike bagateller? Alle hadde jo gode klær og god varme innendørs!

Kort oppsummert kan vi konkludere med at NCC avd Askim og omegn kan dette med å arrangere utflukter ut i den store verden, og de er det aller beste vertskap for slike utskremte som Berit og meg. Vi hørte ikke et eneste ukvemsord fordi vi reiste i bobil, og ga uttrykk for at vi trivdes med det. Tenk for en avdeling! Takk for en fantastisk fin påske!
Tilbake


 

Annonser

 

 

Facebookhttps://www.facebook.com/nbccaskimFacebook
Ut på tur!https://www.facebook.com/groups/nbccaskimutpaaturUt på tur!
Grasrotandelenhttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/grasrotandelen.aspxGrasrotandelen
Ferda Mysenhttps://www.ferda.no/avdelinger/mysen/Ferda Mysen
Stamsaas Fritidhttps://stamsaasfritid.no/Stamsaas Fritid
Norum Bobilgårdenhttp://www.norumbobilgaarden.no/Norum Bobilgården
Bobil og Fritid AShttps://www.bobilogfritid.noBobil og Fritid AS
Slitu Karosseriverkstadhttp://www.slitu-karosseri.noSlitu Karosseriverkstad
Essen Bilhttps://essenbil.no/verksted/bobil/Essen Bil
Adams Camping Servicehttps://adamscaravan.no/Adams Camping Service
Andresen Bil Ramstadløkkahttps://andresenbil.no/ramstadlokkaAndresen Bil Ramstadløkka
NBCC avd. Askim og omegnhttp://www.nocc.no/lokal/askimNBCC avd. Askim og omegn