Egne aktiviteter

 

 

Oktoberfestival - bli med til Lüneburghttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/oktoberfestival.aspxOktoberfestival - bli med til Lüneburg08.09.2022 12:00:00

NBCC Aktiviteter

 

Julematmøte 2011

Julematen smakte også denne gangen!

 
Tekst: Marvel Skjeltorp. Foto: Tore Håvak/Magne Storlien

Tilbake

Så var julemiddagen igjen overstått, og det ble en suksess som vanlig. En stor takk til vår faste kokk Roar Flugheim som nok en gang leverte prima vare.

Vi skrev i fjor at det var satt ny rekord med 70 deltagere, men den sto kun et år, for denne gangen møtte det opp 92 medlemmer! Det vil si ca 14 % av medlemsstokken og vi tviler på at noen avdelinger slår det! Hvor skal vi leie plass hen når vi stiger med 20 medlemmer for hvert år? - Operaen i Bjørvika? (hehe :-)

Åge Kristiansen, ”Skjærpa”, fortalte med entusiasme om sine 40 (!) turer til Tossa De Mar i Spania. Han hadde med seg kart og bilder fra dette stedet. Det er vel ikke fritt for at noen og enhver av oss fikk blod på tann og lot oss friste etter den regnfulle sommeren som vi hadde vært igjennom her hjemme.

Det var også loddsalg med mange flotte premier. Gjertrud ble hyllet for sin kjempeinnsats i forbindelse med premier og det er litt trist når hun vil trekke seg fra arrangementskomiteen til årsmøte. Innsatsen som arrangementskomiteen viste her og under andre arrangement har vært enestående. De har gjort alt for at vi skal ha det koselig og moro ved de fleste arrangement. De fortjener en stor takk på tampen av campingåret.

Gunnar Leren delte ut diplomer og merker fra merkekjøringen for vogn og bobil i 2011. Tror nok Gunnar og teknisk komité er litt stolt av økningen og interessen for merkekjøringen. Det som er ekstra gøy er at jentene har meldt seg på og at gubbene ikke er alene om dette lenger.

Ellers var det en sosial og hyggelig avslutning på campingåret 2011. Nå ser vi fram til en ny sesong selv om det også er noen av oss som nyter vintercampingens gleder.


Tilbake


 

Annonser

 

 

Facebookhttps://www.facebook.com/nbccaskimFacebook
Ut på tur!https://www.facebook.com/groups/nbccaskimutpaaturUt på tur!
Grasrotandelenhttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/grasrotandelen.aspxGrasrotandelen
Ferda Mysenhttps://www.ferda.no/avdelinger/mysen/Ferda Mysen
Stamsaas Fritidhttps://stamsaasfritid.no/Stamsaas Fritid
Norum Bobilgårdenhttp://www.norumbobilgaarden.no/Norum Bobilgården
Bobil og Fritid AShttps://www.bobilogfritid.noBobil og Fritid AS
Slitu Karosseriverkstadhttp://www.slitu-karosseri.noSlitu Karosseriverkstad
Essen Bilhttps://essenbil.no/verksted/bobil/Essen Bil
Adams Camping Servicehttps://adamscaravan.no/Adams Camping Service
Andresen Bil Ramstadløkkahttps://andresenbil.no/ramstadlokkaAndresen Bil Ramstadløkka
NBCC avd. Askim og omegnhttp://www.nocc.no/lokal/askimNBCC avd. Askim og omegn