Egne aktiviteter

 

 

Innkalling til årsmøte 2022http://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/årsmøtet2022.aspxInnkalling til årsmøte 202205.02.2022 14:00:00
AVLYST: Invitasjon til årsfesthttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/årsfesten2022.aspxAVLYST: Invitasjon til årsfest05.02.2022 18:00:00
Kanontreffet 2022http://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/Kanontreffet-2022.aspxKanontreffet 202210.06.2022 08:00:00

NBCC Aktiviteter

 

Fra 15 års festen

​Lørdag 12. mars 2005 var 46 feststemte medlemmer samlet i Foreningshuset på Slitu for å feire avdelingens første 15 år.

Tilbake

Det var en glad og feststemt gjeng som hadde lyst til å feire avdelingens 15 første år.  NCC avd. Askim og omegn ble formelt opprettet 22. februar 1990 og initiavtaker var Åse K. Roselin (Selfjord). I løpet av disse femten årene har 680 familier vært medlem av avdelingen, og i skrivende stund er vi 293 medlemmer.

Alle ble ønsket velkommen med en cocktail og praten gikk lett mens man diskuterte og beskuet avdelingens historie. Den hang nemlig på veggene i festlokalet i form av ett hundreogtjuefem bilder fra ulike arrangementer gjennom de femten årene som har gått!

Toastmaster Iren Storlien styrte oss trygt gjennom kvelden. Arrangementskomiteen hadde selv laget maten som bestod av koldtbord og dessert fulgt av vin, øl eller mineralvann. Til og med kaffe, frukt og kaker tryllet de fram. Og tilbakemeldingene tydet på at det smakte.

Etter maten ble langbordene ryddet inntil veggene så dansegolvet ble klart, for på scenen stod duoen M’nM klar til å pirre dansefoten. Og det klarte de virkelig, for parketten fikk kjørt seg!

Plutselig stanset musikken og tre kappekledde alvorlige personer skred inn i lokalet og bad Odd-Arne Amdahl komme frem. Det var ridderkollegiet, som under en enkel, men høytidelig seremoni, slo ham til ridder av ”Det Edle Drag” i bronse – NCC’s hedersmerke! Odd-Arne har i en årrekke jobbet i avdelingens tekniske komite med kjøreopplæring og dette var vel fortjent. Gratulerer!

Det har nesten blitt en tradisjon å kaste på stikka når vi har fest! Denne gangen var det en god cognac som det var om å gjøre å komme nærmest med femmeren.

Ut på kvelden var det noen som ble litt sultne igjen og imponernede nok klarte det kunststykket å få kveldens arrangements-komite til å diske opp med varme karbonader. Håvard – du skjemmer bort folk!

Det var hyggelig å se at noen nye medlemmer ”debuterte”, og som dere fikk oppleve så har vi det moro når vi er sammen. Til dere som ikke var tilstede kan vi bare si som avslutning at dere gikk glipp av en artig kveld.

Tilbake


 

Annonser

 

 

Facebookhttps://www.facebook.com/nbccaskimFacebook
Grasrotandelenhttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/grasrotandelen.aspxGrasrotandelen
Ferda Mysenhttps://www.ferda.no/avdelinger/mysen/Ferda Mysen
Slitu Karosseriverkstadhttp://www.slitu-karosseri.noSlitu Karosseriverkstad
Stamsaas Fritidhttps://stamsaasfritid.no/Stamsaas Fritid
Norum Bobilgårdenhttp://www.norumbobilgaarden.no/Norum Bobilgården
Essen Bilhttps://essenbil.no/verksted/bobil/Essen Bil
Andresen Bil Ramstadløkkahttps://andresenbil.no/ramstadlokkaAndresen Bil Ramstadløkka
Bobil og Fritid AShttps://www.bobilogfritid.noBobil og Fritid AS
Optimax Tuninghttps://optimaxtuning.no/Optimax Tuning
NBCC avd. Askim og omegnhttp://www.nocc.no/lokal/askimNBCC avd. Askim og omegn