Egne aktiviteter

 

 

NBCC Aktiviteter

 

Edatreff for 20. gang!

Eda-PelleLike sikkert som at det blir vår hvert år er det at det blir Edatreff på Iren og meg! 

I år var treffet lagt til helga før 1. mai og på grunn av 20-års jubileet til og med utvidet med en dag slik at treffstarten var allerede torsdag ettermiddag. Er det jubileum, så er det jubileum!

​Tekst: Magne Storlien. Foto: Rolf Gulbrandsen og Leif Danielsen

Vi hadde i år tjuvstartet sesongen med avdelingstur til Praha i påsken, men Edatreffet er liksom selve starten på sesongen, i hvert fall treffsesongen.  Jeg er ikke helt sikker, men tror at det i år var 12. gangen Iren og jeg har deltatt. Nå kom ikke vi før på fredag, for det jo fortsatt noen som må jobbe…
 
Det er alltid like hyggelig å treffe igjen gamle kjente etter vinteren. Det ble ikke noe unntak i år, så både fredag ettermiddag og kveld gikk fort med masse hyggelig prat. I år savnet vi noen trofaste gjester, men noen fikk muligens ikke fikk med seg at treffet var flyttet fram en helg i forhold til normalen. Dessuten kom jo treffet rett etter påska. På fredagskvelden samlet de fleste seg inne i paviljongen og hygget seg mens N’ Kåre spilte.
 
Lørdagen kom med nydelig vær og ikke noe smaker vel bedre enn morgenkaffen under furukronene i Eda-parken mens fuglene kvitrer, bjørka spretter og sola skinner! Som vanlig var det hesteskokasting på lørdag, men min beskjedenhet gjør at jeg ikke skal røpe hvem som vant herreklassen...
 
Lørdag ettermiddag var det servering av nydelig middag for de som hadde bestilt og det tror jeg var de fleste. Litt over klokka åtte satt vi spente på rekke og rad i paviljongen og ventet på Eda-Kalles jubileumsshow. Og vi ble ikke skuffet! Den fyren hadde virkelig tunga på rett plass i kjeften og det haglet med vitser, artige viser og annen buskis-humor! Publikum skratta så taket nesten løfta seg i den gamle ærverdige paviljongen! At dansemusikken de spilte etterpå ikke traff alle like godt får vi stå ut med. Showet ble i hvert fall for meg prikken over I’en på en flott helg på Eda.
 
Det var godt vær også på søndag og deilig å rusle gjennom tippetrimmen selv om resultatet ikke var stort å skrive hjem om! Men begrepet «hvor lang er en hyssing» har fått nytt innhold! Det var også hyggelig å kunne avslutte treffet med utdeling av flotte gevinster og premier for loddsalget og konkurransene i fellesskap over en kaffekopp ute i vårsola.
 
Iren og jeg reiste hjem med godfølelse og jeg vet ikke riktig hva som skal kunne hindre oss i å komme tilbake neste år. Så dere er herved advart! Jeg vil til slutt overbringe en stor takk til alle som stod på slik at det ble nok et vellykket Edatreff!
 
Her er noen bilder:
Tilbake


 

Annonser

 

 

Facebookhttps://www.facebook.com/nbccaskimFacebook
Ut på tur!https://www.facebook.com/groups/nbccaskimutpaaturUt på tur!
Grasrotandelenhttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/grasrotandelen.aspxGrasrotandelen
Ferda Mysenhttps://www.ferda.no/avdelinger/mysen/Ferda Mysen
Stamsaas Fritidhttps://stamsaasfritid.no/Stamsaas Fritid
Norum Bobilgårdenhttp://www.norumbobilgaarden.no/Norum Bobilgården
Bobil og Fritid AShttps://www.bobilogfritid.noBobil og Fritid AS
Slitu Karosseriverkstadhttp://www.slitu-karosseri.noSlitu Karosseriverkstad
Essen Bilhttps://essenbil.no/verksted/bobil/Essen Bil
Adams Camping Servicehttps://adamscaravan.no/Adams Camping Service
Andresen Bil Ramstadløkkahttps://andresenbil.no/ramstadlokkaAndresen Bil Ramstadløkka
NBCC avd. Askim og omegnhttp://www.nocc.no/lokal/askimNBCC avd. Askim og omegn