Egne aktiviteter

 

 

NBCC Aktiviteter

 

Bløtt regiontreff i Dalsland

​​​Tekst og foto: Magne Storlien

Fredag 29. mai 2015 møttes ca 70 voksne og 17 barn på Gröne Backe Camping i Ed i Dalsland til Region Akershus / Østfold / Oslo sitt tradisjonelle regiontreff. Vi fikk fotballbanen ved siden av campingplassen helt for oss selv og campingen hadde rigget til to digre telt og strøm til alle ekvipasjene.

Fredag ved 19-tida samlet alle seg i teltet hvor alle ble ønsket velkommen og arrangementskomiteen serverte pølser til både store og små. Det ble hyggelig prat rundt bordene med folk en ikke ser så ofte, men det var surt og kaldt og etter hvert trakk de fleste inn i gode og varme bobiler og campingvogner.

På lørdag var det rabatterte priser i elgparken like ved og flere benyttet seg av sjansen til å studere skogens konge på nært hold. Andre spaserte til nærliggende forretninger og ble overrasket av noen enorme regnskyll akkompagnert av noen tordenskrall. Inne i teltene koste ungene seg med tårnbygging av kaplaklosser. To av gutta knivet om seieren og det høyeste tårnet ble hele 189,5 cm høyt, knepent foran konkurrenten på 188,5 cm! Juryen viste storsinn og delte seieren på begge gutta.

På kvelden var det ny samling i teltet. Vi fikk servert kjøttgryte med ris og salat og det smakte med noe varmt i kroppen. Loddbøkene gikk rundt og kjøpslysten blant treffdeltakerne var så stor at vi gikk tomme for lodd! Det var mange flotte gevinster og jammen stakk ikke undertegnede av med hovedgevinsten, ett campingkjelesett.

Søndag var regnet borte, men nå blåste det ganske mye, så markiser og fortelt ble forsvarlig pakket bort. Som seg hør og bør var det tippetrim med både barne- og voksenklasse. Som avslutning på treffet serverte komiteen vafler i teltet og det var premieutdeling for tippetrimmen.

Selv om værgudene på ingen måte var velvillige med oss ble det et bra treff. Ikke minst takket være et suverent vertskap på campingen og en hardt arbeidende treffkomite. En stor takk til alle som bidro!

Til slutt noen bilder: 

Annonser

 

 

Facebookhttps://www.facebook.com/nbccaskimFacebook
Ut på tur!https://www.facebook.com/groups/nbccaskimutpaaturUt på tur!
Grasrotandelenhttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/grasrotandelen.aspxGrasrotandelen
Ferda Mysenhttps://www.ferda.no/avdelinger/mysen/Ferda Mysen
Stamsaas Fritidhttps://stamsaasfritid.no/Stamsaas Fritid
Norum Bobilgårdenhttp://www.norumbobilgaarden.no/Norum Bobilgården
Bobil og Fritid AShttps://www.bobilogfritid.noBobil og Fritid AS
Slitu Karosseriverkstadhttp://www.slitu-karosseri.noSlitu Karosseriverkstad
Essen Bilhttps://essenbil.no/verksted/bobil/Essen Bil
Adams Camping Servicehttps://adamscaravan.no/Adams Camping Service
Andresen Bil Ramstadløkkahttps://andresenbil.no/ramstadlokkaAndresen Bil Ramstadløkka
NBCC avd. Askim og omegnhttp://www.nocc.no/lokal/askimNBCC avd. Askim og omegn