Egne aktiviteter

 

 

Bowling og pizza!http://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/Invitasjoner 2015/bowlingogpizza2022.aspxBowling og pizza!19.10.2022 08:00:00
Medlemsmøte hos Bobil og Fritidhttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/Medlemsmøte-bobilogfritid.aspxMedlemsmøte hos Bobil og Fritid10.11.2022 17:30:00
Invitasjon til julematmøtehttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/Julematmøtet-2022.aspxInvitasjon til julematmøte23.11.2022 15:00:00

NBCC Aktiviteter

 

Tips: Autopass for ferge

autopassferge.pngDet er mange av oss som skal på ferie på Vestlandet og Nord-Norge i sommer. Her kommer et tips som kan spare deg for noen feriekroner hvis du skal ta ferge: Skaff deg "Autopass for ferje". Med kortet "Autopass for ferje" betaler du bare 50% av  ordinær takst - og det blir det fort mange hundrelapper av!

Du skaffer deg kortet ved å betale inn et forskuddsbeløp og registrere inn hvilket bilnummer det skal gjelde. Systemet finner via bilnummeret fram til din vanlige Autopass-brikke og kobler dette sammen. På ferga skannes bilnummeret og slik blir beløpet du skal betale automatisk trukket fra den forhåndsbetalte summen.

Forskuddsbeløpet er for 0 - 8 meter kr 3 700,- og for 8,01 - 17,50 kr 14 800.-. Det er altså ganske så stort beløp hvis ekvipasjen er over 8 meter. Lengden blir forøvrig automatisk målt med laser på de fleste fergene, så det nytter nok ikke å lure systemet.
Nytt: Fra 1. juli er laveste sats endret fra 3 700.- til 3 000.-

Gå inn på www.autopassferje.no​ og spar mange penger i sommer. På www.autopassferje.no/ferjesamband finner du hvilke ferger dette gjelder. Det de fleste, men ikke alle.

Jeg har dette kortet og har bestilt ferge Bodø - Moskenes nå i juni. Vanlig takst for min bobil er kr 3 438,-, men jeg har betalt bare det halve! Det er kr 1 719,- spart! Og de pengene kan jeg heller bruke på noe morsommere!

God ferietur i sommer! Hilsen Magne


 

Annonser

 

 

Facebookhttps://www.facebook.com/nbccaskimFacebook
Ut på tur!https://www.facebook.com/groups/nbccaskimutpaaturUt på tur!
Grasrotandelenhttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/grasrotandelen.aspxGrasrotandelen
Ferda Mysenhttps://www.ferda.no/avdelinger/mysen/Ferda Mysen
Stamsaas Fritidhttps://stamsaasfritid.no/Stamsaas Fritid
Norum Bobilgårdenhttp://www.norumbobilgaarden.no/Norum Bobilgården
Bobil og Fritid AShttps://www.bobilogfritid.noBobil og Fritid AS
Slitu Karosseriverkstadhttp://www.slitu-karosseri.noSlitu Karosseriverkstad
Essen Bilhttps://essenbil.no/verksted/bobil/Essen Bil
Adams Camping Servicehttps://adamscaravan.no/Adams Camping Service
Andresen Bil Ramstadløkkahttps://andresenbil.no/ramstadlokkaAndresen Bil Ramstadløkka
NBCC avd. Askim og omegnhttp://www.nocc.no/lokal/askimNBCC avd. Askim og omegn