Egne aktiviteter

 

 

NBCC Aktiviteter

 

Meget vellykket 25-årsfest

​​​​​​​Tekst: Magne Storlien. Fotos: Tore Håvak og Leif Danielsen

​Vi er 25 år unge! Og lørdag 11. april 2015 var det endelig klart for den lenge planlagte 25-års jubileumsfesten som ble arrangert i det flotte Foreningshuset på Slitu. 84 personer deltok og vi hadde besøk fra fem forskjellige lokalavdelinger i tillegg til selveste NBCC-president Bjørn R Johansen. 

Inne i salen ble vi møtt av en lysbildevisning inneholdende ikke mindre enn 2800 bilder fra våre 25 første år - alt lagt til rette av en alltid like ivrig Tore Håvak! Alle bildene med tekst om når, hva og hvor! Her er vår historie dokumentert for evigheten. Takk Tore!

Gjestene ble først servert litt sprudlende sekt før vi inntok festsalen. Vår leder Elisabeth Strøm Bjørnstad ønsket velkommen før hun overlot ordet til kveldens toastmaster, Inge Gabrielsen. Menyen bestod av laksepaté til forrett, til hovedrett fikk vi nydelig kalkun med kokte poteter, grønnsaker og en herlig saus og det ble avsluttet med dessertis med varme bær og kaffe. Selvsagt med dertil tilhørende røde og hvite viner. Tomannsorkesteret Happy Hours spilte taffel og geleidet oss under velkomssangen og takk-for-maten-sangen.

Som seg hør og bør var det flere taler og etter forretten fikk president Bjørn ordet og han kunne blandt annet konstatere at vi var en høyst oppegående avdeling som fikk til ting og at vi hadde plassert oss på NBCC-kartet - i absolutt positiv retning! Han overrakte en flott orkide som vi fikk i oppgave å holde liv i de neste 25 årene! I tillegg fikk vi som første avdeling overrakt NBCCs nye fine bordfane.

Deretter gikk ordet til Iren Storlien som fortalte om avdelingens opprettelse og historie de første årene. Siden hun var med på stiftelsesmøtet og satt i det første styret var hun absolutt rett person til denne oppgaven! Selv om hun bare var innom en brøkdel av arrangementene var det imponerende å høre hva vi fikk til allerede de første årene. Og siden har det bare blitt bedre og bedre! Det er en utrolig innsats som de mange tillitsvalgte og aktive medlemmer har bidratt med i et kvart århundre!

Etter middagen var det flere som var taletrengte. Leder Unni Ødegård hilste fra avdeling Borg, mens leder Torsten Hellner fortalte om "løsrivelsesprosessen" fra avdeling Follo som var den avdelingen vi "stjal" flest medlemmer fra når vi startet. Tor Ulf Bygmester kom også med en dose rosende ord til oss som avdeling.

Så skred tre kappekledde personer inn i salen og dermed skjønte alle at noe høytidelig skulle foregå. Det var tid for utdeling av Det Edle Drag i bronse, NBCCs hedersmerke. Den vel fortjente mottakeren var Marvel Skjeltorp. Hun har gjort en suveren innsats i forskjellige tillitsverv i over 20 år. Gratulerer Marvel!

Etter desserten takket leder Dan Hermansen fra avdeling Oslo for maten og kveldens suverene toastmaster Inge avrundet med nok et par suverene historier. Det var et nydelig måltid og en akkurat så høytidelig ramme som det skal være ved et slikt jubileum. Så ble salen dekket om til småbord og dansen kunne begynne. Happy Hours spilte meget fengende og flott musikk og dansegulvet var fullt fra første melodi.

Det ble også tid til en pause med kaffe og mange velsmakende kaker. Hovedblikkfanget på kakebordet var jubileumsmarsipankaka dekorert med NBCC-logo og teksten "Askim og omegn 25 år".

Søndag morgen var det kaffe og frokost inne i salen etter hvert som småtrøtte fjes kom ut av bobiler og vogner. Praten gikk like lett i dag og jeg tror jeg har alle med meg når jeg fastslår at dette ble en utrolig vellykket jubileumsmarkering og fest. 

Så en stor takk til presidenten som æret oss med å delta, til trivelige representanter fra andre NBCC-avdelinger, til alle våre trofaste medlemmer som møter opp gang etter gang og ikke minst til arrangementskomiteen som nok en gang stod på for at andre bokstavelig talt skal gå til dekket bord!

Her følger en haug med bilder!


​​​NBCC avd. Askim og omegn er klar til å feire sine første 25 år


Det ble tid til litt hyggelig prat før vi entret festsalen


President Bjørn og fru Inger er klare til jubileumsfest sammen med Magne, Iren og toastmaster Inge


Vår leder Elisabeth ønsket velkommen


Toastmaster var Inge Gabrielsen og han ledet det hele med stødig hånd


Presidenten holdt en flott tale


Her får Elisabeth orkideen vi skal holde liv i i 25 år og NBCCs første nye bordfane


Det var som synes god stemning


Iren holdt kveldens hovedtale 


​Unni hilser fra avdeling Borg


Torsten fra avd. Follo hadde robbet barnebarnas lekekasse for å finne gaven: En bobil!


Tor Ulf hadde også noen velvalgte ord på lur


Utdeling av Det Edle Drag til Marvel Skjeltorp


Marvel mottar medlemmenes hyllest


Samboer Tore ble nesten like glad og stolt som Marvel!


Dan fra avdeling Oslo takket for maten


Så kunne dansen begynne


Den lekre og velsmakende jubileumskaka


Lise Celand har vært med siden oppstarten - alltid like blid!
Redigert: RIP - dette var siste gang Lise kunne være med - takk for alt Lise!


Arnt og Reidar ser også ut til å trives


Kakebordet plyndres


​Dagen derpå - i solskinn!


 

Annonser

 

 

Facebookhttps://www.facebook.com/nbccaskimFacebook
Ut på tur!https://www.facebook.com/groups/nbccaskimutpaaturUt på tur!
Grasrotandelenhttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/grasrotandelen.aspxGrasrotandelen
Ferda Mysenhttps://www.ferda.no/avdelinger/mysen/Ferda Mysen
Stamsaas Fritidhttps://stamsaasfritid.no/Stamsaas Fritid
Norum Bobilgårdenhttp://www.norumbobilgaarden.no/Norum Bobilgården
Bobil og Fritid AShttps://www.bobilogfritid.noBobil og Fritid AS
Slitu Karosseriverkstadhttp://www.slitu-karosseri.noSlitu Karosseriverkstad
Essen Bilhttps://essenbil.no/verksted/bobil/Essen Bil
Adams Camping Servicehttps://adamscaravan.no/Adams Camping Service
Andresen Bil Ramstadløkkahttps://andresenbil.no/ramstadlokkaAndresen Bil Ramstadløkka
NBCC avd. Askim og omegnhttp://www.nocc.no/lokal/askimNBCC avd. Askim og omegn