Egne aktiviteter

 

 

Bowling og pizza!http://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/Invitasjoner 2015/bowlingogpizza2022.aspxBowling og pizza!19.10.2022 08:00:00
Medlemsmøte hos Bobil og Fritidhttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/Medlemsmøte-bobilogfritid.aspxMedlemsmøte hos Bobil og Fritid10.11.2022 17:30:00
Invitasjon til julematmøtehttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/Julematmøtet-2022.aspxInvitasjon til julematmøte23.11.2022 15:00:00

NBCC Aktiviteter

 

Æresmedlem Magne Storlien

​En gang i året, sånn utpå høsten, må vi i styret og Ridderkollegiet vurdere medlemmenes innsats. Det er en ærefull jobb, en viktig jobb – alle som yter gjør noe for avdelingen som er svært verdifullt, og mange gjør denne jobben år etter år, og andre stikker innom for et år eller to. Alles innsats teller!

Tekst: Elisabeth S Bjørnstad. Foto: Leif Danielsen

Det er ikke til å stikke under en stol at en person har gjort denne avdelingen til den det er i dag. På julematmøtet i november 2016 tok jeg ordet på scenen, og begynte å lese opp en tale jeg hadde øvd på i noen sene kveldstimer før leggetid. Jeg var kjempenervøs, tenk om jeg ikke "traff" ordene til han som skulle hedres?

Etter hvert som jeg snakket, så jeg at hovedpersonen – også madammen – ble rørt og vemodig der de satt. Jeg så også at salen skjønte etter hvert hvem dette gjaldt, og de reiste seg i ærbødighet og takknemlighet når navnet Magne Storlien ble gitt.

Magne kom på scenen, tok i mot hyllesten og fikk stående applaus som runget i festsalen her i Kirkeby grendehus – så vel fortjent!

Magne har i sannhet og til all ære drevet denne avdelingen fra sekretærnivået i over 25 år. Han har kunnskap om alt organisasjonsarbeid i NBCC – både lokalt og sentralt. Har erfart mye selv som både campingvogneier og bobilentusiast, delt av sin erfaring og sågar også dratt av gårde med en haug campister i samlet flokk på fellesreiser til det store utland. Magne har samlet arkivet i avdelingen, han har drevet bladet Cara-vennen til det det er i dag for oss lesere. 

​Magne er – om jeg får si det direkte – avdelingens gull! Ja, jeg vet at det er mange rundt Magne som har gjort og gjør en innsats, men Magne holder tross alt noen og enhver i øra og ikke minst, trådene. Sammen er vi gull, og gjør avdelingen bedre år for år, men uten Magne vet jeg jammen ikke hvor denne avdelingen hadde vært i dag?

Som leder for avdelingen i 2016 var jeg ytterst stolt over å overrekke hedersbevisningen i form av en treplakett med navn og æresmedlemskapet i gullskrift samt en blomsterhilsning til hans flotte frue Iren.

Det skal sies at bak enhver fremgangsrik mann står det en frue som også fortjener honnør! Takk til dere begge, men særskilt Magne, og vi håper vi i avdelingen får ha deg en lang stund til. Din innsats er uvurderlig! Takk!

Her er noen av merittene til Magne:

· Sekretær i avdeling Askim og omegn i over 25 år
· Laget medlemsbladet Cara-vennen siden 1993 (ca 100 blader!)​
· Arbeidet i Ridderkollegiet i avdelinga
· Regiontreffvert for Region 11 i svært mange år
· Leder av arrangementskomiteen i svært mange år
· Nettsideansvarlig (Facebook/web)
· Sittet i sentral bobilkomite, vært leder også her
· Medarbeider for bladet Bobil & Caravan Magasinet
· Vært Landsstyrerepresentant.

I tillegg skrevet ut CCI-kort, hjulpet campingfamilien i avdelinga med bestilling av "svenske-kortet" og bistått i GPS-greier og dataproblemer.  

Annonser

 

 

Facebookhttps://www.facebook.com/nbccaskimFacebook
Ut på tur!https://www.facebook.com/groups/nbccaskimutpaaturUt på tur!
Grasrotandelenhttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/grasrotandelen.aspxGrasrotandelen
Ferda Mysenhttps://www.ferda.no/avdelinger/mysen/Ferda Mysen
Stamsaas Fritidhttps://stamsaasfritid.no/Stamsaas Fritid
Norum Bobilgårdenhttp://www.norumbobilgaarden.no/Norum Bobilgården
Bobil og Fritid AShttps://www.bobilogfritid.noBobil og Fritid AS
Slitu Karosseriverkstadhttp://www.slitu-karosseri.noSlitu Karosseriverkstad
Essen Bilhttps://essenbil.no/verksted/bobil/Essen Bil
Adams Camping Servicehttps://adamscaravan.no/Adams Camping Service
Andresen Bil Ramstadløkkahttps://andresenbil.no/ramstadlokkaAndresen Bil Ramstadløkka
NBCC avd. Askim og omegnhttp://www.nocc.no/lokal/askimNBCC avd. Askim og omegn