Egne aktiviteter

 

 

NBCC Aktiviteter

 

Husk NCT 2016 (nå med fergerabatt)

Årets Nordisk Camping Treff 11.-16. juli i Seljord nærmer seg nå med stormskritt. Det er fortsatt mulig å melde seg på til treffet, vi disponerer et stort område og det er fortsatt plass til flere. Vi har også valgt å ikke øke påmeldingsavgiften nærmere treffet.

www.nct2016.no kan du lese alt du trenger om treffet, der finner du også påmelding (menyen til venstre). Vi har også en invitasjonsbrosjyre som du kan lese på nett, klikk her.

Fergerabatt hos Fjordline

Vi vil også fortelle at vi har fått avtale med Fjordline, der du får rabatt på fergebillett på vei til treffet. Rabatten er på 16 % og gjelder med følgende unntak:

Kristiansand - Hirtshals:
04.05-16.06 og 14.08-04.09: Gis rabatt på alle avganger med unntak av lørdagsseilinger.
17.06-30.6 og 1.8-14.8 rabatt på alle seilinger tirsdager og onsdager.

Bergen/Stavanger - Hirtshals:
Rabatten gis på alle avganger hele året med unntak av fredags- og lørdagsseilinger fra Bergen/Stavanger og fredags- og lørdagsseilinger fra Hirtshals.
I perioden 17.6 - 14.8 gis rabatt på alle seilinger søndag - onsdag.

Langesund - Hirtshals:
Rabatt gis på alle seilinger med unntak av lørdager i perioden 17.6-14.8.

Når det gjelder Sandefjord - Strømstad vil det heller lønne seg for alle bobiler å bli medlem av Fjord Club. Dette er gratis, og du kan lese mer om det på fjordline.com/fjord-club. Fjord Club medlemmer betaler kr. 50,- per meter etter den femte meteren. Altså er bilen 6 m, betaler man kr. 50,-. 7 m tilsvarer kr. 100,- og så videre.

Alle bestillinger på ringes inn på telefon 815 33 500. Rabattkoden er tilgjengelig ved innlogging på www.nct2016.no eller ved å kontakte NBCCs administrasjon på e-post eller telefon.

 

Arrangørene ønsker dere alle sammen riktig god campingsommer, og håper å treffe dere i Seljord.


 

Annonser

 

 

mathisenhttp://www.mathisen-ls.nomathisen
Alta Caravanhttp://www.altacaravan.noAlta Caravan