Egne aktiviteter

 

 

NBCC Aktiviteter

 

HUSK Å FORNYE CAMPINGKORTENE

CCI kortet har fått nytt design. CKE kortet som før.

​ Både Camping Card International (CCI) og Camping Key Europe (CKE) er campingkort som kreves for overnatting på en del campingplasser rundt om i verden, i tillegg til at kortene har både rabattordninger og forsikringer. Les mer om fordelene til hvert enkelt kort her:

CKE
CCI

CCI kortene er gratis for medlemmer hos NBCC og for å bestille sender du en e-post til post@nocc.no, eller du kan ringe 63 82 99 90. OBS! Husk å ha passet ditt tilgjengelig, da passnummer og sted og dato for utstedelse må føres opp på CCI kortet.

Bestilling av CKE gjøres via NHO Reiseliv http://www.camping.no/cke/. Kortet koster ordinært kr. 130,-, men NBCC medlemmer får det for kr. 100,-. Du kan også få med Norsk Camping Guide for kr. 90,-. En nyhet ved bestilling for 2014 og som fortsetter inn i 2015, er at du kan fylle inn kortnummeret fra ditt gamle CKE kort. Din informasjon vil da automatisk fylle bestillingskjema, slik at du bare trenger å trykke "Bestill". Hvis informasjonen mangler eller er mangelfull, fyller du bare inn selv før du trykker "Bestill".


 

Annonser

 

 

mathisenhttp://www.mathisen-ls.nomathisen
Alta Caravanhttp://www.altacaravan.noAlta Caravan