Egne aktiviteter

 

 

NBCC Aktiviteter

 

Caravanistene fyller opp byen

​Innslag hentet fra Altaposten 8/2-17
Skrevet av Tom Skoglund Altaposten

Venter besøk av opp mot 400 hytter på hjul.

I begynnelsen av juni tar Norsk bobil og caravan club (NBCC) avdeling Alta imot gjester fra hele Nord-Norge. Pinsetreffet for klubbmedlemmene i Finnmark skal nemlig utvides kraftig.

Frode Edvardsen forteller:

– Treffet vårt i pinsa er et arrangement som har vært kjørt i mange, mange år. Dette har vi brukt å legge til Lakselv. Men etter å ha mottatt forespørsel fra Troms og Nordland har vi bestemt oss for å gjøre dette til et nordnorsk treff. Og da blir Lakselv for lite, så vi flytter hele kavalkaden til Alta, til Finnmarkshallen, forteller han.

Stormesse

3. og 4. juni er datoene som er satt av. I forkant av disse datoene vil det bli mye jobbing for Edvardsen & co.

– Finnmarkshallen skal rigges til en skikkelig caravan-, bil- og fritidsmesse. Vi har allerede fått med oss caravanforhandlerne, samt flere av byens bilforhandlere – andre bilforhandlere venter vi enda svar fra. Vi får inn leverandører og forhandlere av både typisk caravanutstyr så vel som fritidsutstyr, sportsforretninger og lignende. Samlet ser vi at dette kan bli rimelig stort, sier han.

Underholdning

Lørdagskvelden settes av til «fest for hele byen og vel så det», i Finnmarkshallen.

– Vi håper vi slipper å rigge om for mye, det spørs litt hvordan vi til slutt finner ut at vi skal dele av hallen, sier Edvardsen, som får Norwegian Beatles på scenen.

Søndagens underholdning er det SoMa (tidligere 2 Boys) og Cir.Cuz som står for.

– Dette blir et alkoholfritt arrangement uten aldersgrense. Mer informasjon om dette kommer etter hvert, opplyser Edvardsen.

Bruker all tilgjengelig plass

– Hvor mange venter dere vil ta turen til Alta denne helga?

– Når vi tidligere har arrangert dette treffet for caravanister fra Finnmark har vi hatt opp mot 130 enheter – folk som kommer med bobiler eller campingvogner. Nå forventer vi mellom 200 og 400 enheter.

– Hva gjør dere om det kommer flere enn 400?

– Hehe, da kan det være vi sliter. Vi kommer til å bruke all tilgjengelig plass i Gamle Sentrum, såfremt kommunen sier det er greit. Vi håper å kunne ta i bruk p-plassen utenfor Alta rådhus, rundt Alta vgs, Alta ungdomsskole og parkeringsplassen ved Sandfallet skole. Vi har forhåndspåmelding, og vil sånn sett få et forvarsel om det kommer flere enn hva vi har tatt høyde for. Vi må bare gjøre det beste utav det, om det skulle komme flere enn ventet, avslutter Edvardsen.
 

Annonser

 

 

mathisenhttp://www.mathisen-ls.nomathisen
Alta Caravanhttp://www.altacaravan.noAlta Caravan