Velkommen til Norsk Bobil & Caravanclub Avd. Hadeland og Ringerike
Du er her:
 • Forside
 • VELKOMMEN TIL HJEMMESIDA VÅR!

  Her på hjemmesida holder vi deg oppdatert på aktivitetene utover sommeren. Medlemsmøte og kontroll av bobiler og vogner er gjennomført med god deltakelse. På siden Treff 2014 finner du de fleste aktivitetene i hele Region 10, denne siden oppdateres fortløpende. Ha en fortsatt fin sommer.

  siste nytt 18/7: Invitasjon til ferdighetskjøring
  SISTE NYTT 6/7: Lagt ut NBCC-nytt Nr. 2
  Mere NYTT 22/6: Oppdatert oversikten og Treff 2014
  SISTE NYTT 22/6: Invitasjon til fricamptreff 22.-24/8
  SISTE NYTT 2/6: NCC blir til NBCC

  Da er det nye styret godt i gang med årets aktiviteter. Gøran Paulsen har tatt på seg ledervervet etter Tom Svensen som går over i rollen som styremedlem. Vi i det nye styret ønsker alle caravanister en fin sommer. Her på hjemmesida vår finner du en oversikt over våre aktiviteter. Du finner også oversikt over aktiviteter i andre lokalforeninger. Det er viktig å følge med her på hjemmesida nå som årsmøtet har besluttet at Kuletrykket Nr. 2 - 2013 var det siste som ble utgitt. All informasjon finner dere nå på disse sidene pluss på vår Facebook-side.
  Etter hvert som aktiviteten for neste år er fastlagt vil de bli omtalt under Treff i 2014 og Terminliste 2014. Følg med utover sommeren.
  Vi beklager at det ikke ble treff på Badstua i 2013, men kan love at det blir treff på Badstua i 2014.

  Les mer >>

  Har du opplevd noe spennende i sommer?

  Har du opplevd noe spennende i sommer? Er det noen spesielle steder du vil fortelle om og dele med oss alle på hjemmesida?
  I så fall sender du tekst og helst noen bilder til avd105@nocc.no. Det vil vanke en liten overraskelse på den som har noe å bidra med.

  Lykke til med skrivingen!!

  Les mer >>

  Test dine kjøreferdigheter med bobil / bil og vogn.

  NBCC Avd. Hadeland og Ringerike arrangerer merkekjøring med bobil eller bil med vogn onsdag 20. august kl. 18.00. Vi setter da opp bane for kjøringen på Kilemoen ved Hønefoss.
  Dersom det er interesse blir det også mesterskapskjøring. Flere har allerede to napp i vandrepokalen. Hvem vil få den til odel og eie?
  BINDENDE PÅMELDING TIL VÅR LEDER GØRAN PAULSEN PÅ TELEFON 905 36 109 INNEN TORSDAG 14. AUGUST. Dersom ingen melder seg på kommer vi heller ikke til å sette opp banen.

  Les mer >>

  NBCC-nytt Nr. 2 er klar!

  Her kan du lese siste NBCC-nytt. Klikk på "les mer" så får du opp en link til nyhetsbrevet.

  Les mer >>

  NCC blir til NBCC

  Gøran har deltatt på landsmøtet i helga. Der ble det besluttet at nytt navn blir Norsk Bobil og Caravan Club. Forslaget til ny logo skal nå ut på høring.'
  Videre ble det besluttet å starte arbeid med ny organisasjonsstruktur. Det skal settes ned en arbeidsgruppe/komite som skal gjennomgå organisasjonens oppbygging og sammensetning med sikte på å foreslå en mer rasjonell, økonomisk og funksjonell organisasjon. Dette skal så ut på høring i alle ledd. Forslaget skal behandles på ekstraordinært årsmøte i 2016 og sluttbehandles på landsmøtet i 2018.

  Les mer >>

  Invitasjon til treff på Badstua 8. - 10. august 2014

  NBCC Hadeland og Ringerike inviterer til treff på Badstua ved Randsfjorden fra 8. til 10. august 2014. På lørdag planlegges båttur på Randsfjorden med Kong Haud. Dersom ikke båten "kommer på vannet" i sommer blir det et alternativt fellesarrangement på lørdag.

  Les mer >>

  Velkommen til fricamphelg på Sagvollen

  NBCC Hadeland og Ringerike inviterer til fricamptreff på Sagvollen fra fredag 22. august til søndag 24. august. Denne helga er det bålpanna og naturen som står i sentrum. Det er ingen påmelding, her er det bare å møte opp. Vi holder bålpanne og ved. Klikk på "les mer" dersom dette er noe for deg.

  Les mer >>

  [Arkiv]


  Norsk Bobil & Caravan Club Avd Hadeland og Ringerike


  Levert av WebSite AS