Velkommen til Norsk Bobil & Caravanclub Avd. Hadeland og Ringerike
Du er her:
 • Forside
 • VELKOMMEN TIL HJEMMESIDA VÅR!

  Her på hjemmesida holder vi deg oppdatert på aktivitetene utover sommeren. Medlemsmøte og kontroll av bobiler og vogner er gjennomført med god deltakelse. I tillegg har vi nå gjennomført treff på Badstua med bra deltakelse. Siste helga i august var det fricamptreff på Sagvollen med 8 enheter tilstede, noe vi er veldig godt fornøyd med. Ferdighetskjøringen vi hadde planlagt i august ble avlyst da ingen meldte seg på. På siden Treff 2014 finner du de fleste aktivitetene i hele Region 10, denne siden oppdateres fortløpende. I oktober planlegger vi et medlemsmøte, kom gjerne med innspill til tema. Ha en flott høst.

  SISTE NYTT 24/8: Sletting av gamle artikler
  SISTE NYTT 12/8: Oppdatert artikkel om Badstua
  SISTE NYTT 18/7: Invitasjon til ferdighetskjøring
  SISTE NYTT 6/7: Lagt ut NBCC-nytt Nr. 2
  Mere NYTT 22/6: Oppdatert oversikten og Treff 2014
  SISTE NYTT 22/6: Invitasjon til fricamptreff 22.-24/8

  Da er årets aktiviteter godt i gang. Gøran Paulsen leder styret med hard hånd og stø kurs mot sosiale aktiviteter for medlemmene. Vi i styret ønsker alle caravanister en fin sommer. Her på hjemmesida vår finner du en oversikt over våre aktiviteter. Du finner også oversikt over aktiviteter i andre lokalforeninger. Det er viktig å følge med her på hjemmesida nå som årsmøtet har besluttet at Kuletrykket Nr. 2 - 2013 var det siste som ble utgitt. All informasjon finner dere nå på disse sidene pluss på vår Facebook-side.
  Etter hvert som aktiviteten for neste år er fastlagt vil de bli omtalt under Treff i 2014 og Terminliste 2014. Følg med!

  Les mer >>

  Har du opplevd noe spennende i sommer?

  Har du opplevd noe spennende i sommer? Er det noen spesielle steder du vil fortelle om og dele med oss alle på hjemmesida?
  I så fall sender du tekst og helst noen bilder til avd105@nocc.no. Det vil vanke en liten overraskelse på den som har noe å bidra med.

  Lykke til med skrivingen!!

  Les mer >>

  NBCC-nytt Nr. 2 er klar!

  Her kan du lese siste NBCC-nytt. Klikk på "les mer" så får du opp en link til nyhetsbrevet.

  Les mer >>

  NCC blir til NBCC

  Gøran har deltatt på landsmøtet i helga. Der ble det besluttet at nytt navn blir Norsk Bobil og Caravan Club. Forslaget til ny logo skal nå ut på høring.'
  Videre ble det besluttet å starte arbeid med ny organisasjonsstruktur. Det skal settes ned en arbeidsgruppe/komite som skal gjennomgå organisasjonens oppbygging og sammensetning med sikte på å foreslå en mer rasjonell, økonomisk og funksjonell organisasjon. Dette skal så ut på høring i alle ledd. Forslaget skal behandles på ekstraordinært årsmøte i 2016 og sluttbehandles på landsmøtet i 2018.

  Les mer >>

  [Arkiv]


  Norsk Bobil & Caravan Club Avd Hadeland og Ringerike


  Levert av WebSite AS