Velkommen til Norsk Caravanclub Avd. Hadeland og Ringerike
Du er her:
 • Forside
 • NCC Hadeland og Ringerike ønsker alle en GOD PÅSKE!

  Her er de siste oppdateringene du kan kose deg med i påsken. Snart kommer flere detaljer rundt kontroll av bobiler og vogner i mai. God påske folkens!


  SISTE NYTT 10/4: Invitasjon til medlemsmøte torsdag 8. mai
  SISTE NYTT 7/4: Lagt ut NCC-nytt nr 1 2014. Se artikkel NCC Nytt
  Oppdatert terminlista for 2014
  SISTE NYTT 22/2: Lagt ut protokoll fra årsmøtet
  SISTE NYTT 17/2: Oppdatert oversikt over det nye styret

  Da er årsmøtet gjennomført, det nye styret er klar til å ta fatt på årets aktiviteter. Gøran Paulsen har tatt på seg ledervervet etter Tom Svensen som går over i rollen som styremedlem og hovedansvarlig for Westerntreffet. Vi i det nye styret ønsker alle caravanister en fortsatt fin vinter. Her på hjemmesida vår finner du en oversikt over våre aktiviteter. Du finner også oversikt over aktiviteter i andre lokalforeninger. Det er viktig å følge med her på hjemmesida nå som årsmøtet har besluttet at Kuletrykket Nr. 2 - 2013 var det siste som ble utgitt. All informasjon finner dere nå på disse sidene pluss på vår Facebook-side.
  Etter hvert som aktiviteten for neste år er fastlagt vil de bli omtalt under Treff i 2014 og Terminliste 2014. Følg med utover våren.
  Vi beklager at det ikke ble treff på Badstua i 2013, men kan love at det blir treff på Hadeland i 2014.

  Les mer >>

  Medlemsmøte på Stasjo'n torsdag 8. mai kl. 18.30

  NCC Hadeland og Ringerike inviterer til medlemsmøte på Stasjo'n på Jevnaker torsdag 8. mai kl. 18.30. Foruten campingprat og informasjon rundt våre aktiviteter utover sommeren får vi besøk av fortelleren og trubaduren Stein Buan. Ønsker du å vite mere om Stein trykker du på "les mer"

  Les mer >>

  Invitasjon til treff på Badstua 8. - 10. august 2014

  NCC Hadeland og Ringerike inviterer til treff på Badstua ved Randsfjorden fra 8. til 10. august 2014. På lørdag planlegges båttur på Randsfjorden med Kong Haud. Dersom ikke båten "kommer på vannet" i sommer blir det et alternativt fellesarrangement på lørdag.

  Les mer >>

  NCC-Nytt

  Norsk Caravan Club utgir NCC-Nytt. Klikker du på "les mer" finner du en link til nyhetsbladet.

  Les mer >>

  [Arkiv]


  Norsk Caravan Club Avd Hadeland og Ringerike


  Levert av WebSite AS