Aktiviteter

 

 

UTSATT: Landsmøte og 60-års jubileum 24.-26. juli 2020http://www.nocc.no/aktiviteter/Sider/Landsmøte-og-60-års-jubileum-24.-26.-juli-2020.aspxUTSATT: Landsmøte og 60-års jubileum 24.-26. juli 202024.07.2020 13:00:00
Høsttreff Lonevåghttp://www.nocc.no/lokal/bergen/Sider/Høsttreff-Lonevåg.aspxHøsttreff Lonevåg13.08.2020 23:00:00
Treff på Badstua 2020http://www.nocc.no/lokal/hamar/Sider/Badstua2020.aspxTreff på Badstua 202014.08.2020 11:00:00
Elgtreff 21. - 23. augusthttp://www.nocc.no/aktiviteter/Sider/Elgtreff-21.---23.-august.aspxElgtreff 21. - 23. august21.08.2020 08:00:00
Sensommertreff 21. - 23. august 2020http://www.nocc.no/lokal/sunndal/Sider/Sensommertreff-21.---23.-august-2020.aspxSensommertreff 21. - 23. august 202021.08.2020 13:00:00
Regiontreff på Teksten campinghttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/Regiontreff-2020.aspxRegiontreff på Teksten camping21.08.2020 14:00:00
AVLYST Hallingtreffet 28. - 30. augusthttp://www.nocc.no/aktiviteter/Sider/Hallingtreffet-28.---30.-august.aspxAVLYST Hallingtreffet 28. - 30. august28.08.2020 08:00:00
Høst treff 2020http://www.nocc.no/lokal/haugesund/Sider/Høst-treff-2020.aspxHøst treff 202004.09.2020 09:00:00
40 års jubileum 5. septemberhttp://www.nocc.no/lokal/sunndal/Sider/40-års-jubileum-5.-september.aspx40 års jubileum 5. september05.09.2020 16:00:00
Høsttreff: Tema SAUhttp://www.nocc.no/lokal/hamar/Sider/tematreff2020.aspxHøsttreff: Tema SAU11.09.2020 13:00:00

Personverneklæring

​​​​​​Behandling av personopplysninger (GDPR)
Norsk Bobil og Caravan Club er behandlingsansvarlig for alle registrerte personopplysninger. Under finner du en oversikt over dine rettigheter og en beskrivelse av hvordan NBCC behandler dine personlige opplysninger.

Innsamling av personopplysninger
Ved etablering av et kundeforhold / medlemsskap registreres og innsamles personopplysninger. I tilleggregistreres personopplysninger ved utførelse av et oppdrag i tilknytning til kundeforholdet eller avtalen.​

Formål
Norsk Bobil og Caravan Club behandler personopplysninger som er nødvendig for følgende formål;

  • Forberedelse, administrasjon og gjennomføring av avtaler med deg som kunde
  • For å oppfylle plikter som følger av lov, forskrift eller andre myndighetspålegg
  • Gjennomføring av markeds- og medlemsanalyser samt medlemsfordeler.
  • Også av samarbeidspartnere for å gi medlemstilbud.

Personopplysninger kan for de oppgitte formål, og innenfor rammen av gjeldende regelverk og de strenge regler for konfidensialitet som gjelder, utleveres og behandles av våre samarbeidspartnere innen EU/EØS som NBCC har et samarbeid med.

Dine rettigheter
Du har rett til å få vite hvilke personopplysninger som behandles av NBCC, og har derfor rett til:​

  • Å få en oversikt over de opplysninger som behandles.
  • Be om at feilaktige eller ufullstendige opplysninger korrigeres.
  • Be om at personopplysninger skal slettes eller at bruk av personopplysninger skal begrenses.
  • Å protestere dersom du mener personopplysninger behandles i strid med formålet.
  • Å kreve at personopplysninger som behandles av NBCC utleveres til deg eller at disse utleveres direkte til annen behandlingsansvarlig. Utlevering forutsetter at personopplysningene behandles på bakgrunn av avtale eller samtykke, og at utlevering er teknisk​​ mulig (dataportabilitet).

Etter Personopplysningsloven § 18 har du som kunde rett til å kreve innsyn i hvilke personopplysninger NBCC har lagret om deg. 

Dersom du ønsker innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg, kan du få opplysninger om det ved å sende en skriftlig anmodning om det til NBCC .

Behandling av personopplysninger, herunder utlevering, er nødvendig for at du som kunde skal kunne benytte ditt medlemskap og dine medlemsfordeler. I tillegg vil NBCC forsikre seg om at mottaker av opplysningene, behandler disse på betryggende måte.

Personopplysninger skal som utgangspunkt slettes når det ikke lenger er nødvendig å lagre disse opplysningene. NBCC vil likevel lagre, men anonymisere slike opplysninger i samsvar med Personopplysningsloven og Bokføringsloven.​

Personvernerklæringen kan lastes ned for utskrift her.​


 

Annonser