Aktiviteter

 

 

Pinse treff i Fjalerhttp://www.nocc.no/lokal/bergen/Sider/Pinse-treff-i-Fjaler.aspxPinse treff i Fjaler01.04.2020 22:00:00
Høsttreff Lonevåghttp://www.nocc.no/lokal/bergen/Sider/Høsttreff-Lonevåg.aspxHøsttreff Lonevåg01.04.2020 22:00:00
Uoffisielt vårtreff 24. - 26. april 2020http://www.nocc.no/lokal/sunndal/Sider/Uoffisielt-vårtreff-24.---26.-april-2020.aspxUoffisielt vårtreff 24. - 26. april 202024.04.2020 11:00:00
Avlyst: Edatreff 2020http://www.nocc.no/lokal/oslo/Sider/Edatreff-2020.aspxAvlyst: Edatreff 202030.04.2020 17:00:00
Vårtreff mai 2020 - Avlysthttp://www.nocc.no/lokal/telemark/Sider/Vårtreff.aspxVårtreff mai 2020 - Avlyst07.05.2020 22:00:00
Fastliggerkontroll 9. mai 2020http://www.nocc.no/lokal/sunndal/Sider/Fastliggerkontroll-9.-mai-2020.aspxFastliggerkontroll 9. mai 202009.05.2020 10:00:00
Invitasjon til Vårmaknad Seljordhttp://www.nocc.no/lokal/haugesund/Sider/Invitasjon-til-Vårmaknad-Seljord.aspxInvitasjon til Vårmaknad Seljord22.05.2020 07:00:00
PINSETREFF PÅ KYNNA 2020 ER AVLYSThttp://www.nocc.no/lokal/solor/Sider/PINSETREFF-PÅ-KYNNA-2020-ER-AVLYST.aspxPINSETREFF PÅ KYNNA 2020 ER AVLYST29.05.2020 10:00:00
Pinsetreff 29. mai - 1. juni 2020http://www.nocc.no/lokal/sunndal/Sider/Pinsetreff-29.-mai---1.-juni-2020.aspxPinsetreff 29. mai - 1. juni 202029.05.2020 12:00:00
Pinsetreff 2020 avd. Østfoldhttp://www.nocc.no/lokal/ostfold/Sider/Pinsetreff-2020-avd.-Østfold.aspxPinsetreff 2020 avd. Østfold29.05.2020 15:00:00

Personverneklæring

​​​​​​Behandling av personopplysninger (GDPR)
Norsk Bobil og Caravan Club er behandlingsansvarlig for alle registrerte personopplysninger. Under finner du en oversikt over dine rettigheter og en beskrivelse av hvordan NBCC behandler dine personlige opplysninger.

Innsamling av personopplysninger
Ved etablering av et kundeforhold / medlemsskap registreres og innsamles personopplysninger. I tilleggregistreres personopplysninger ved utførelse av et oppdrag i tilknytning til kundeforholdet eller avtalen.​

Formål
Norsk Bobil og Caravan Club behandler personopplysninger som er nødvendig for følgende formål;

  • Forberedelse, administrasjon og gjennomføring av avtaler med deg som kunde
  • For å oppfylle plikter som følger av lov, forskrift eller andre myndighetspålegg
  • Gjennomføring av markeds- og medlemsanalyser samt medlemsfordeler.
  • Også av samarbeidspartnere for å gi medlemstilbud.

Personopplysninger kan for de oppgitte formål, og innenfor rammen av gjeldende regelverk og de strenge regler for konfidensialitet som gjelder, utleveres og behandles av våre samarbeidspartnere innen EU/EØS som NBCC har et samarbeid med.

Dine rettigheter
Du har rett til å få vite hvilke personopplysninger som behandles av NBCC, og har derfor rett til:​

  • Å få en oversikt over de opplysninger som behandles.
  • Be om at feilaktige eller ufullstendige opplysninger korrigeres.
  • Be om at personopplysninger skal slettes eller at bruk av personopplysninger skal begrenses.
  • Å protestere dersom du mener personopplysninger behandles i strid med formålet.
  • Å kreve at personopplysninger som behandles av NBCC utleveres til deg eller at disse utleveres direkte til annen behandlingsansvarlig. Utlevering forutsetter at personopplysningene behandles på bakgrunn av avtale eller samtykke, og at utlevering er teknisk​​ mulig (dataportabilitet).

Etter Personopplysningsloven § 18 har du som kunde rett til å kreve innsyn i hvilke personopplysninger NBCC har lagret om deg. 

Dersom du ønsker innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg, kan du få opplysninger om det ved å sende en skriftlig anmodning om det til NBCC .

Behandling av personopplysninger, herunder utlevering, er nødvendig for at du som kunde skal kunne benytte ditt medlemskap og dine medlemsfordeler. I tillegg vil NBCC forsikre seg om at mottaker av opplysningene, behandler disse på betryggende måte.

Personopplysninger skal som utgangspunkt slettes når det ikke lenger er nødvendig å lagre disse opplysningene. NBCC vil likevel lagre, men anonymisere slike opplysninger i samsvar med Personopplysningsloven og Bokføringsloven.​

Personvernerklæringen kan lastes ned for utskrift her.​


 

Annonser