Aktiviteter

 

 

Aktivitetskalender for 2019http://www.nocc.no/lokal/drammen/Sider/Aktivitetskalender-for-2019.aspxAktivitetskalender for 201907.01.2019 11:00:00
Årsfest avd. Sunnmørehttp://www.nocc.no/lokal/sunnmore/Sider/Årsfest-avd.-Sunnmøre.aspxÅrsfest avd. Sunnmøre16.02.2019 19:00:00
Medlemsmøte Cabo Nordmørehttp://www.nocc.no/lokal/sunndal/Sider/Medlemsmøte-Cabo-Nordmøre_2.aspxMedlemsmøte Cabo Nordmøre27.04.2019 10:00:00
Sosial kveld på Brekkøya Camping Restaurantenhttp://www.nocc.no/lokal/sunndal/Sider/Sosial-kveld-på-Brekkøya-Camping-Restauranten_2.aspxSosial kveld på Brekkøya Camping Restauranten27.04.2019 16:00:00
Eda treff 2019http://www.nocc.no/lokal/oslo/Sider/03.05.2019-Eda-treff-2019.aspxEda treff 201903.05.2019 13:00:00
Region 11's barnetreff på Ingestrand Campinghttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/Regiontreff-2019.aspxRegion 11's barnetreff på Ingestrand Camping24.05.2019 09:00:00
Ænslestreffet 2019 - FULLTEGNEThttp://www.nocc.no/lokal/hamar/Sider/Aenslestreff-2019.aspxÆnslestreffet 2019 - FULLTEGNET29.05.2019 12:00:00
Trafikksikkerhetsdag 2019http://www.nocc.no/lokal/haugesund/Sider/Trafikksikkerhetsdag-2018.aspxTrafikksikkerhetsdag 201906.06.2019 11:00:00
Pinsetreff 7-10.06.2019 NBCC avd. Altahttp://www.nocc.no/lokal/alta/Sider/Pinsetreff-7-10.06.2019.aspxPinsetreff 7-10.06.2019 NBCC avd. Alta07.06.2019 09:00:00
Pinsetreff på Kynna -2019http://www.nocc.no/lokal/solor/Sider/Pinsetreff-på-Kynna--2019.aspxPinsetreff på Kynna -201907.06.2019 14:00:00

Personverneklæring

​​​​​​Behandling av personopplysninger (GDPR)
Norsk Bobil og Caravan Club er behandlingsansvarlig for alle registrerte personopplysninger. Under finner du en oversikt over dine rettigheter og en beskrivelse av hvordan NBCC behandler dine personlige opplysninger.

Innsamling av personopplysninger
Ved etablering av et kundeforhold / medlemsskap registreres og innsamles personopplysninger. I tilleggregistreres personopplysninger ved utførelse av et oppdrag i tilknytning til kundeforholdet eller avtalen.​

Formål
Norsk Bobil og Caravan Club behandler personopplysninger som er nødvendig for følgende formål;

  • Forberedelse, administrasjon og gjennomføring av avtaler med deg som kunde
  • For å oppfylle plikter som følger av lov, forskrift eller andre myndighetspålegg
  • Gjennomføring av markeds- og medlemsanalyser samt medlemsfordeler.
  • Også av samarbeidspartnere for å gi medlemstilbud.

Personopplysninger kan for de oppgitte formål, og innenfor rammen av gjeldende regelverk og de strenge regler for konfidensialitet som gjelder, utleveres og behandles av våre samarbeidspartnere innen EU/EØS som NBCC har et samarbeid med.

Dine rettigheter
Du har rett til å få vite hvilke personopplysninger som behandles av NBCC, og har derfor rett til:​

  • Å få en oversikt over de opplysninger som behandles.
  • Be om at feilaktige eller ufullstendige opplysninger korrigeres.
  • Be om at personopplysninger skal slettes eller at bruk av personopplysninger skal begrenses.
  • Å protestere dersom du mener personopplysninger behandles i strid med formålet.
  • Å kreve at personopplysninger som behandles av NBCC utleveres til deg eller at disse utleveres direkte til annen behandlingsansvarlig. Utlevering forutsetter at personopplysningene behandles på bakgrunn av avtale eller samtykke, og at utlevering er teknisk​​ mulig (dataportabilitet).

Etter Personopplysningsloven § 18 har du som kunde rett til å kreve innsyn i hvilke personopplysninger NBCC har lagret om deg. 

Dersom du ønsker innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg, kan du få opplysninger om det ved å sende en skriftlig anmodning om det til NBCC .

Behandling av personopplysninger, herunder utlevering, er nødvendig for at du som kunde skal kunne benytte ditt medlemskap og dine medlemsfordeler. I tillegg vil NBCC forsikre seg om at mottaker av opplysningene, behandler disse på betryggende måte.

Personopplysninger skal som utgangspunkt slettes når det ikke lenger er nødvendig å lagre disse opplysningene. NBCC vil likevel lagre, men anonymisere slike opplysninger i samsvar med Personopplysningsloven og Bokføringsloven.​

Personvernerklæringen kan lastes ned for utskrift her.​


 

Annonser