Aktiviteter

 

 

Pinsetreff 18. til 21. mai 2018http://www.nocc.no/lokal/sunndal/Sider/Pinsetreff-18.-til-21.-mai-2018.aspxPinsetreff 18. til 21. mai 201818.05.2018 09:00:00
Pinsetreff på Kynna 2018http://www.nocc.no/lokal/solor/Sider/PINSETREFFEN-2018.aspxPinsetreff på Kynna 201818.05.2018 12:00:00
​Vårtreff Måna Camping 25. - 27. mai 2018http://www.nocc.no/lokal/romsdal/Sider/​Vårtreff-Måna-Camping-25.---27.-mai-2018.aspx​Vårtreff Måna Camping 25. - 27. mai 201825.05.2018 09:00:00
Vårtreff 2018 Avd 128.http://www.nocc.no/lokal/haugesund/Sider/Vårtreff-2018.aspxVårtreff 2018 Avd 128.25.05.2018 10:00:00
Region 11 - treff på Gröne Backe Campinghttp://www.nocc.no/lokal/askim/Sider/Regiontreffet-2018.aspxRegion 11 - treff på Gröne Backe Camping25.05.2018 21:00:00
Skurven juni 2018http://www.nocc.no/lokal/hamar/Sider/Skurven-juni-2018.aspxSkurven juni 201801.06.2018 09:00:00
Fellestur region Lofoten og Vesterålen 1.-3. junihttp://www.nocc.no/aktiviteter/Sider/Fellestur-region-Lofoten-og-Vesterålen-1.-3.-juni.aspxFellestur region Lofoten og Vesterålen 1.-3. juni01.06.2018 11:00:00
Medlemstreff på Kosterikjedaganehttp://www.nocc.no/lokal/sunnmore/Sider/Kosterikjedagane.aspxMedlemstreff på Kosterikjedagane01.06.2018 12:00:00
Trafikksikkerhetsdag 2018http://www.nocc.no/lokal/haugesund/Sider/Trafikksikkerhetsdag-2018.aspxTrafikksikkerhetsdag 201806.06.2018 11:00:00
"Lett treff" i Malung, Sverige 8. - 10. junihttp://www.nocc.no/lokal/osterdalen/Sider/Lett-treff-i-Malung,-Sverige-8.---10.-juni.aspx"Lett treff" i Malung, Sverige 8. - 10. juni08.06.2018 09:00:00

Personverneklæring

​​​Behandling av personopplysninger (GDPR)
Norsk Bobil og Caravan Club er behandlingsansvarlig for alle registrerte personopplysninger. Under finner du en oversikt over dine rettigheter og en beskrivelse av hvordan NBCC behandler dine personlige opplysninger.

Innsamling av personopplysninger
Ved etablering av et kundeforhold / medlemsskap registreres og innsamles personopplysninger. I tilleggregistreres personopplysninger ved utførelse av et oppdrag i tilknytning til kundeforholdet eller avtalen.​

Formål
Norsk Bobil og Caravan Club behandler personopplysninger som er nødvendig for følgende formål;

  • Forberedelse, administrasjon og gjennomføring av avtaler med deg som kunde
  • For å oppfylle plikter som følger av lov, forskrift eller andre myndighetspålegg
  • Gjennomføring av markeds- og medlemsanalyser samt opplyse ommedlemsfordeler.

Personopplysninger kan for de oppgitte formål, og innenfor rammen av gjeldende regelverk og de strenge regler for konfidensialitet som gjelder, utleveres og behandles av våre samarbeidspartnere innen EU/EØS som NBCC har et samarbeid med.

Dine rettigheter
Du har rett til å få vite hvilke personopplysninger som behandles av NBCC, og har derfor rett til:​

  • Å få en oversikt over de opplysninger som behandles.
  • Be om at feilaktige eller ufullstendige opplysninger korrigeres.
  • Be om at personopplysninger skal slettes eller at bruk av personopplysninger skal begrenses.
  • Å protestere dersom du mener personopplysninger behandles i strid med formålet.
  • Å kreve at personopplysninger som behandles av NBCC utleveres til deg eller at disse utleveres direkte til annen behandlingsansvarlig. Utlevering forutsetter at personopplysningene behandles på bakgrunn av avtale eller samtykke, og at utlevering er tekniske mulig (dataportabilitet).

Etter Personopplysningsloven § 18 har du som kunde rett til å kreve innsyn i hvilke personopplysninger NBCC har lagret om deg. 

Dersom du ønsker innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg, kan du få opplysninger om det ved å sende en skriftlig anmodning om det til NBCC .

Behandling av personopplysninger, herunder utlevering, er nødvendig for at du som kunde skal kunne benytte ditt medlemskap og dine medlemsfordeler. I tillegg vil NBCC forsikre seg om at mottaker av opplysningene, behandler disse på betryggende måte.

Personopplysninger skal som utgangspunkt slettes når det ikke lenger er nødvendig å lagre disse opplysningene. NBCC vil likevel lagre, men anonymisere slike opplysninger i samsvar med Personopplysningsloven og Bokføringsloven.​

Personvernerklæringen kan lastes ned for utskrift her.​


 

Annonser