Aktiviteter

 

 

NCT Kristinehamn 8. til 14. juli 2018http://www.nocc.no/aktiviteter/Sider/NCT-Kristinehamn-8.-til-14.-juli-2018.aspxNCT Kristinehamn 8. til 14. juli 201808.07.2018 09:00:00
Nyhetsmail fra Avd 128http://www.nocc.no/lokal/haugesund/Sider/Nyhetsmail-fra-Avd-128.aspxNyhetsmail fra Avd 12809.07.2018 10:00:00
Wroclaw og Boleslawiec med Reisekomiteen 02.08 til 22.08.18http://www.nocc.no/aktiviteter/Sider/Wroclaw-og-Boleslawiec-med-Reisekomiteen-02.08-til-22.08.18.aspxWroclaw og Boleslawiec med Reisekomiteen 02.08 til 22.08.1802.08.2018 08:00:00
Treff på Badstua 2018http://www.nocc.no/lokal/hadelandogringerike/Sider/Treff-på-Badstua-2018.aspxTreff på Badstua 201810.08.2018 18:00:00
Elgtreffet 17. - 19. augusthttp://www.nocc.no/aktiviteter/Sider/Elgtreffet-17.---19.-august.aspxElgtreffet 17. - 19. august17.08.2018 09:00:00
Sensommertreff Røros Camping 17. - 19. augusthttp://www.nocc.no/lokal/sunndal/Sider/Høsttreff-Røros-Camping-17.---19.-august.aspxSensommertreff Røros Camping 17. - 19. august17.08.2018 13:00:00
Hallingtreffet 24-26.08-18http://www.nocc.no/lokal/ostfold/Sider/Hallingtreffet-2018.aspxHallingtreffet 24-26.08-1824.08.2018 20:00:00
Høsttreff på Rondane Haukliseter Fjellhotell 31. august - 2. septemberhttp://www.nocc.no/lokal/sunndal/Sider/Høsttreff-på-Rondane-Haukliseter-Fjellhotell-31.-august---2.-september.aspxHøsttreff på Rondane Haukliseter Fjellhotell 31. august - 2. september31.08.2018 13:00:00
Tour St. Goarshausen 6. - 18. septemberhttp://www.nocc.no/aktiviteter/Sider/Tour-St.-Goarshausen-6.---18.-september.aspxTour St. Goarshausen 6. - 18. september06.09.2018 11:00:00
Høsttreff 2018http://www.nocc.no/lokal/haugesund/Sider/Vårtreff-2018.aspxHøsttreff 201807.09.2018 15:00:00

Personverneklæring

​​​Behandling av personopplysninger (GDPR)
Norsk Bobil og Caravan Club er behandlingsansvarlig for alle registrerte personopplysninger. Under finner du en oversikt over dine rettigheter og en beskrivelse av hvordan NBCC behandler dine personlige opplysninger.

Innsamling av personopplysninger
Ved etablering av et kundeforhold / medlemsskap registreres og innsamles personopplysninger. I tilleggregistreres personopplysninger ved utførelse av et oppdrag i tilknytning til kundeforholdet eller avtalen.​

Formål
Norsk Bobil og Caravan Club behandler personopplysninger som er nødvendig for følgende formål;

  • Forberedelse, administrasjon og gjennomføring av avtaler med deg som kunde
  • For å oppfylle plikter som følger av lov, forskrift eller andre myndighetspålegg
  • Gjennomføring av markeds- og medlemsanalyser samt opplyse ommedlemsfordeler.

Personopplysninger kan for de oppgitte formål, og innenfor rammen av gjeldende regelverk og de strenge regler for konfidensialitet som gjelder, utleveres og behandles av våre samarbeidspartnere innen EU/EØS som NBCC har et samarbeid med.

Dine rettigheter
Du har rett til å få vite hvilke personopplysninger som behandles av NBCC, og har derfor rett til:​

  • Å få en oversikt over de opplysninger som behandles.
  • Be om at feilaktige eller ufullstendige opplysninger korrigeres.
  • Be om at personopplysninger skal slettes eller at bruk av personopplysninger skal begrenses.
  • Å protestere dersom du mener personopplysninger behandles i strid med formålet.
  • Å kreve at personopplysninger som behandles av NBCC utleveres til deg eller at disse utleveres direkte til annen behandlingsansvarlig. Utlevering forutsetter at personopplysningene behandles på bakgrunn av avtale eller samtykke, og at utlevering er tekniske mulig (dataportabilitet).

Etter Personopplysningsloven § 18 har du som kunde rett til å kreve innsyn i hvilke personopplysninger NBCC har lagret om deg. 

Dersom du ønsker innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg, kan du få opplysninger om det ved å sende en skriftlig anmodning om det til NBCC .

Behandling av personopplysninger, herunder utlevering, er nødvendig for at du som kunde skal kunne benytte ditt medlemskap og dine medlemsfordeler. I tillegg vil NBCC forsikre seg om at mottaker av opplysningene, behandler disse på betryggende måte.

Personopplysninger skal som utgangspunkt slettes når det ikke lenger er nødvendig å lagre disse opplysningene. NBCC vil likevel lagre, men anonymisere slike opplysninger i samsvar med Personopplysningsloven og Bokføringsloven.​

Personvernerklæringen kan lastes ned for utskrift her.​


 

Annonser