Aktiviteter

   

   

  Høstfest 2019http://www.nocc.no/lokal/sunnmore/Sider/Høstfest-2019.aspxHøstfest 201919.10.2019 17:00:00
  ÅRSMØTE 2020http://www.nocc.no/lokal/ovreromerike/Sider/ÅRSMØTE-2019.aspxÅRSMØTE 202001.02.2020 06:00:00
  Aktivitetskalender for 2019http://www.nocc.no/lokal/drammen/Sider/Aktivitetskalender-for-2019.aspxAktivitetskalender for 2019
  Aktivitetskalender Vestfold Søndrehttp://www.nocc.no/lokal/vestfoldsondre/Sider/Aktivitetskalender.aspxAktivitetskalender Vestfold Søndre

  NCT 2019

  ​​​For brochure in Finnish, clik here.​​​

  Nordisk Caravan Treff 2019 arrangeres på Lillehammer 8. juli til 14. juli

  Vil du være kvartersvert? Trykk her for info!​

  ​​​​​Nordisk forbrødring skal gro og​​​ vokse på NCT!

  Petter.jpg
  Det er med stor glede og stolthet jeg ønsker alle dere caravanfolk velkommen hit til Oppland fylke – med Lillehammer og dets 30.000 innbyggere.

  Arrangør er Norsk Bobil og Caravan Club, og noen av våre fineste lokalavdelinger.

  Når vi nå kan by frem Lillehammer – ved Mjøsas bredder – Norges største innsjø, hvor Skibladner – landets eldste hjuldampbåt har trafikkert siden 1856, skal dere vite at dette er noe av det fineste Norge har å vise frem. Dere har nå kommet til en bit av Norge med historisk og internasjonalt sus over. Jeg bare nevner De olympiske leker i 1994 og Maihaugen med lærende fremvisning av bo-skikker det siste hundreåret. Denne vakre regionen har virkelig mye fint å by frem!

  Jeg er mektig stolt over det arbeidet som NBCC sine lokalavdelinger i denne regionen har lagt ned, for å gjøre oppholdet deres så fint som mulig. Jeg håper dere vet å sette pris på alle disse flotte sliterne! Det fortjener de! Dette gjør dere best ved å fremvise caravanistenes gode humør og store takhøyde.​​

  NCR har denne gangen gitt NBCC det store oppdraget som det er å arrangere et NCT. Dette først og fremst for at nordisk forbrødring skal gro og vokse. Slikt er vi gode på – vi caravanister! "Yes we can!" – og det enten det regner eller er sol.

  Så vil jeg ønske alle og enhver et innholdsrikt og minnerikt NCT her i Lillehammer. Ta ​godt vare på hverandre – og i særdeleshet alle de nye caravanistene som er kommet inn i vår nordiske caravanfamilie. Husk alle og enhver har et ansvar her!

  Lykke til!

  ​Med caravanhilsen
  Petter A. M. Nilsen
  President NBCC

  hoppbakken.jpgFoto: Visit Lillehammer

  Velkommen ti​l NCT her på Lillehammer!

  ordører.jpgDet er med glede jeg er gjort kjent med planene om et nordisk caravantreff på Lillehammer i juli 2019. Som ordfører er jeg selvsagt glad over å høre dette, og vil benytte denne anledningen til å ønske dere alle – deltakere, utstillere og arrangør – hjertelig velkommen til Lillehammer!

  Lillehammer har lange tradisjoner som arrangementssted for store arrangementer, særlig innen idrett og kultur, men også for nasjonale og internasjonale konferanser. Vi har mange ulike arenaer, og allsidig og dyktig arrangementskompetanse innen mange områder.

  Oppland fylke – med Lillehammer regionen – er som reiseliv- og turistdestinasjon blant de største i Norge målt i antall gjestedøgn, og vi arbeider hele tiden med å utvikle oss videre. Så et caravantreff passer godt inn i så henseende!

  Lillehammer er en moderne småby med særpreg. Vi har kort veg til landets hovedstad og enda kortere veg til naturen og fjellene. Vi har historie og et mangfold av attraksjoner og opplevelsesinstitusjoner for alle aldre, og fantastiske forhold for aktivitet og friluftsliv hele året. Vi har tradisjonelle næringer og nyskaping, og sterke utdanningsinstitusjoner. Og – en lite kuriositet – Oppland er det eneste fylket i Norge som ikke grenser til hav eller et annet land. I tillegg har vi mye skog; det er en viktig næring i denne delen av landet, som vi jobber for å styrke, både som næring og ikke minst for bruk som byggemateriale.

  Jeg håpe riktig mange vil finne veien til neste års treff. Arrangøren vil sikre et spennende og innholdsrikt program, og Lillehammer har mye å by på utenfor treffområdet! Jeg ønsker alle hjertelig velkommen til Lillehammer for Nordisk Caravantreff 2019!

  ​Hilsen
  Espen Grandberg Johnsen
  Ordfører​

  senturm.jpgFoto: Johnny Grindvoll

  Byen Lillehamm​er!

  Lillehammer og Gudbrandsdalen byr på mange familievennlige aktiviteter og opplevelser, og mange familievennlige overnattingssteder hvor det er enkelt å bo med barn. "Reis grønt"-symbolet gjør det enkelt å feriere miljøvennlig. Flere av våre reiselivsaktører er miljøsertifisert, og har et fokus på en bærekraftig utvikling. Disse er merket med "gresstust" Reis Grønt-symbolet. Vi har gjort det enklere for deg å tenke på Miljøet Familievennlig. Lillehammer og Gudbrandsdalen er en region full av opplevelser sommerstid. Enten du kommer hit med barna, din kjære eller gode venner.

  sentrum2.jpg

  For familier er regionen vår unik. Her kan du boltre deg i tilrettelagte familieparker og attraksjoner, samtidig som du har tilgang til en rekke naturaktiviteter, som rafting, sykling, ridning, vandring, m.m.

  Jeg vil også anbefale alle kulturopplevelsene som finnes i regionen. Besøk museene, nyt måltidene, og la deg begeistre av Peer Gynt og de andre kulturarrangementene. Ønsker du å utfordre deg selv? Prøv Birken, Furusjøen Rund eller andre ritt. Brosjyren viser et stort mangfold av sommeraktiviteter i regionen.

  For mer info, se www.lillehammer.com. Nyt sommeren slik du vil ha den. Velkommen skal du være!

  Reiselivssjef Ove Gjesdal​

  trollgeirogonkelnut.jpgFoto: Johan Bjarnaberg

  Aktiviteter fo​r barn og ungdom!

  grilling.jpg

  Med et omfattende program for barn og ungdom ønsker vi de minste i familien hjertelig velkommen til Lillehammer 2019.

  Også denne gangen vil vi ha et omfattende program med aktiviteter hver dag.

  Ungdommene vil få rikelig tilgang til "Klubben" som vil være utgangspunktet for alle våre aktiviteter. Klubben er to store rom inne på området med god internett tilgang.

  trampoline.jpg

  Vi tilbyr våre gjester aktiviteter som Quiz, TEMA dager, daglige trimløyper med spørsmål, fjellturer til hele familien og utflukter til Hunderfossen Familiepark for å nevne noe.

  Det blir ingen ungdomsleir på Lillehammer 2019, men vi skal gjøre alt vi kan for at de yngste i familien skal få et trivelig og meningsfylt opphold.

  ​Vi gleder oss til Familieshowet med Trollgeir og Onkel Nut under Nordisk Aften 10. juli kl. 20:00. Trollgeir og Onkel Nut treffer dere også under åpningsseremoni​en 9. juli kl. 14:00. 

  God fornøyelse og velkommen til dere alle!​

  kjøretøymuseet.jpgskulpturer.jpg
  Foto: Johnny Grindvoll

  Det blir også turmuligheter med buss til andre aktiviteter som hjuldamperen Skibladner og fottur i fjellet. For ikke å glemme familieparken Hunderfossen, Lilleputthammer, Kjøretøymuseet og Bob/akebanen.

  ​Restauranter og aktiviteter i Lillehammer
  Hos Visit Lillehammer finner du en samlet oversikt over restauranter og aktiviteter i Lillehammer. Her finner du informasjon om alt fra Olympiske anlegg til klatresenter, restauranter og museer. (http://www.lillehammer.com​)

  ​Shopping
  I Lillehammers koselige handlegate finnes det en mengde spennende butikker og kafeer.

  ​Buss: Hver ½ time avganger til og fra sentrum. 

  Maihaugen friluftsmuseum
  Friluftsmuseet har mer enn 200 historiske bygninger fra 1200-tallet og fram til i dag.

  ​Lillehammer kunstmuseum
  Verdt ett besøk når dere er i sentrum, med mulighet for guidet visning.

  ​Hunderfossen Familiepark
  Hunderfossen Familiepark er en av Norges største turistattraksjoner med over 250.000 besøkende hvert år. Parken er en helt spesiell fornøyelsespark, med troll og eventyr som tema.

  ​Fjelltur med buss til Pellestova
  Øyerfjellet er perfekt for de som ønsker å nyte fjellet til fots. Øyerfjellet har en vennlig villmark og er stor nok til at du kan nyte stillheten.

  ​Du kan også utforske området på egenhånd, f.eks. sykkelturer
  Pellestova Hotel Hafjell og Øyerfjellet ligger i "Birkenland". De kan tilby massevis av fine sykkelturer på koselige gjellveier og tilrettelagte sykkelstier i terrenget. Dere kan også leie sykler som tilfredsstiller alle ønsker og behov. Jorekstad Bad er også et populært sted.

  ​HjulBob og Historisk kjøretøymuseum
  Har du lyst på fart og spenning, så er den Olympiske Bob- og akebanen åpen for turistkjøring. Hjelm og nyrebelte utleveres av personalet i banen. Bobrafting ca. 80 km/t. På kjøretøymuseet er det kjøretøy av alle slag (fortidens biler).

  ​Underholdning
  Vi tilbyr levende musikk hver kveld i festhallen.

  ​Treffområdet
  Birkebeiner skistadion ligger 3 km fra sentrum og er brukt til store arrangement og har plass til over 700 enheter med ca. 100 kvm til hver. Det blir plasser på gras, grus og eventuelt asfalt. Gode sanitærforhold og korte avstander til vannposter.

  ​Strøm
  Alle enheter kommer til å få strøm til sin bobil eller vogn.

  Påmelding​

  Gå inn på www.nct2019.no​ for å melde deg på!

  fjelltur.jpgskibladner.jpg
  Foto: Visit Lillehammer

  hunderfossen.jpgfjellhytte.jpg
  Foto: Visit Lillehammer Johnny Grindvoll


   

  Annonser